Poznate dame ispratile orlove na Svetsko prvenstvo: Zbog Miličine poruke im neće biti dobro (VIDEO)

ipiccy image 2022 11 20T140447.227

Nije tajna da su poznate dame ljubitelji fudbala, ali i sportista te su rešile da naše orlove sa stilom i uz veliku podršku isprate put Dohe na Svetsko prvenstvo u fudbalu koje počinje danas. Dok sa nestrpljenjem čekamo da fudbalska reprezentacija Srbije izađe na teren i zaigra prvu utakmicu, saznajte šta su im popularne pevačice poručile.

-Apsolutno očekujem zlato od naše reprezentacije. Sa Brazilom će biti napeta utakmica, ali ja verujem u naše momke, u našu energiju i naš inat. Tako da se baš radujem, navijaću i pokušaću da sačuvam živce- istakla je Milica Pavlović koja sa uzbuđenjem čeka prvu utakmicu.

mici p

Još jedna obožavateljka fudbala koja svim silama bodri srpsku reprezentaciju na ovako velikom događaju je Ilda Šaulić.

-Volim što učestvujemo na tako divnom takmičenju i svim srcem ćemo biti za naše!

A potpuno očekivano sa Ildom će ispred malih ekrana biti njene koleginice i velike prijateljice Marina Tadić i Marina Visković.

-Pratićemo naravno i bodriti. Baš sam slušala što je gospodin Piksi rekao „Oni ništa ne moraju, ali mogu mnogo“ i to mi se svidelo jer nema presije. Ne moraju da pobede, ne očekuje se od njih da osvoje Svetsko prvenstvo. Stvorila se euforija među ljudima što je dobro, mada sa druge strane je to pritisak. Mislim da su ovi momci pokazali da su složni i da posle dugo vremena možemo biti tim- poručila je Tadićeva.

marina t

Reči nisu štedele ni Marina Visković i Gabrijela Pejčev koje ne kriju da će im se dlanovi znojiti dok budu bodrile naše orlove.

A ko su njihovi omiljeni fudbaleri i kojom pesmom su ih ispratile put Dohe saznajte u videu ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Milinković/ I. Grk