Login/Registracija

„Ko čeka taj i dočeka“ Benjamin Kličić razdrmao estradu još jednim HITOM: „Ovo je vrh“ (VIDEO)

Nakon što su Benjaminu Kličiću prve dve pesme “ Kraljice moga sna“ i „Javi mi se kad si loše“ postigle veliki uspeh, mladi pevač odlučio je da svoju publiku obraduje i trećom numerom koju kao tekstopisac potpisuje Tešo Mrkonjić, dok su muziku i tekst radili Mensura Barjaktarević i Endži Mavrić.

Kažu uvek, ko čeka taj i dočeka. Dragi moji hvala vam od srca što ste uvek tako strpljivi i što se radujete svakom novom projektu. Ovog puta želim vam reći da izlazi moja treća pesma u petka 2.12. na mom jutjub kanalu – napisao je uzbuđeni pevač na svom Instagram profilu.

I dok su prve dve numere sporije i u kojima se čuje Benjaminova emocija, „Pokreni me“ je u bržem ritmu, a iako po ovakvom zvuku nije prepoznatljiv, pevač se sjajno snašao i pokazao da odlično pliva u svim muzičkim žanrovima.

Odlična pesma, vesela i razigrana„, „Još jedna stepenica ka vrhu, svaka čast Benjamine“, „Dobra pesma, ritam, a tekst razvaljuje„, „Vrh, samo tako nastavi“ nizali su se komentari ispod videa koji prati Benjaminovu novu pesmu, a sudeći po pozitivnim komentarima može se zakljućiti da se pevačeva nova pesma veoma dopala svim njegovim obožavaocima.

Kako zvuči Kličićeva nova pesma možete poslušati u VIDEU ISPOD.

Foto: Darius Jovic/Printscreen,
Autor: I. Grk