Brat Atomske Mine završio u „Zvezdama Granda“, takmičarka preponosna: „Vežbamo zajedno“ (VIDEO)

Takmičarka u „Zvezdama Granda“ Atomska Mina ove subote umalo je pala na sceni zbog visokih potpetica, ali je to ipak nije omelo da osvoji maksimalne glasove žirija i plasira se u sledeći krug.

Mina je za Grand ispričala da ni sama ne može da zamisli šta bi radila da se zaista stropoštala na stejdžu, a malo je faililo da dođe do toga.

-Ove štikle će mi glave doći. Lazare Iliću, bukvalno beži od mene. Šalim se, ali jesu me malo poljuljale štikle. U jednom momentru zamalo da polupam glavu. Ne mogu ni da zamislim šta bi bilo da sam pala. Moralo bih sve iz početka, ode mast u propast što bi se reklo. Ali nekako sam stala i dobro je, preživela sam – priznala je Mina.

ATOMSKA MINA 22 GOD. BEOGRAD 14

Kandidatkinja je rekla i da je pažljivo pratila komentare žirija kao i da ima vremena da sve zamerke ispravi do sledećeg kruga.

-Uglavnom su zamerke za izgovor teksta. Smatram da razgovetno razgovaram, ali se slažem sa komentarima da umem u pevanju da krenem nazalno da pevam. I onda sve to zvuči, aaa… Nerazgovetno, slažem se. Ali prosto, možda je to i neki moj manir. Videću da li ću moći to da ispravim, ali takve su i pesme – rekla je Mina i naglasila da je njena mentorka Marija Šerifović zadovoljna njenim nastupom.

-Ona je bila prezadovoljna i pokazivala mi rukama u fazonu: „To, samo rokaj“. I „“daj srca“. Tako da sam dala i srce i sve – dodala je Mina.

Ovo je brat Atomske Mine, evo šta kaže o sestri!

atomska mina
Brat Atomske Mine

Takmičarka je predstavila i svog brata Vuka koji joj je podrška tokom takmičenja.

-Ovo je moj bata Vuk. On trenira fudbal i voli svoju seku najviše na svetu. Dolazio je često na snimanja i u prošloj sezoni, uvek je podrška. Čestita mi i vežba sa mnom pesme. On bukvalno sedi u sobi i ja dođem i smaram ga tražeći da sluša kako pevam – ispričala je Mina i izvinjavajući se bratu „na mučenju“, dok je on sa osmehom oprostio i priznao da je veoma ponosan na nju.

-Zadovoljan sam i preponosan stvarno. Nemam šta da joj zamerim!

brat atomske mine 2
Ovo je brat Atomske Mine koji joj je najveća podrška!

BONUS VIDEO: Atomska Mina – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković