Grandov pevač šokirao: „Želim Jovanu Jeremić, ali nemam da je platim“

kolani hoce jovanu jeremic

Grandov pevač Nikola Kolani Stefanović šokirao je izjavom da želi da ima Jovanu Jeremić, ali nema novca da je plati.

Nekadašnja zvezda „Granda“ je za Grand otkrio zašto nije uspeo da ostvari saradnju sa Pinkovom voditeljkom, iako je to silno želeo.

kolani zelim jovanu jeremic

Nakon takmičenja u najgledanijem muzičkom talent šouu, Kolani je krenuo da krči svoj put ka vrhu, ali je u tome želeo pomoć Jovane Jeremić koja ga je odbila.

– Godinama pratim Jovanu Jeremić i stvarno je pozitivno luda i jedinstvena, obožavam da je gledam. Zato sam došao na ideju da baš nju angažujem za snimanje novog spota, međutim nisam uspeo – kaže pevač za Grand i dodaje da su mu saradnici rekli da bi pojavljivanje voditeljke u spotu bio pun pogodak za njega.

Screenshot 2023 11 29 115839
„Nemam da platim Jovanu Jeremić“, kaže Nikola Kolani Stefanović

Iako je žarko želeo da u svom spotu ima Pinkovu voditeljku, pevač se šokirao kad je čuo njenu cenu.

Sviđa mi se način na koji koketira sa kamerama i mislim da bi se odlično snašla u glavnoj ulozi u spotu, ali.. Nisam uspeo da ostvarim saradnju sa njom. Pokušavao sam da dođem do nje kako direktno, tako i preko saradnika, ali odgovor je bio isti- da to košta. Ja stvarno u tom trenutku nisam imao iznos koji je tražila, tako da sam odustao. Šokirao sam se kad čuo njenu cenu. Jovana Jeremić je skupa, ali mi je i dalje želja da se jednog dana pojavi u mom spotu-istakao je Kolani koji se nada da će jednog dana imati dovoljno novca da plati angažman popularne voditeljke.

Vredno radim, nastupam svakog vikenda, čak i radnim danima. Dosta sam uložio u nove projekte, ali ipak i štedim da jednog dana angažujem Jovanu. Neću se smiriti i odustati dok se Jovana Jeremić ne pojavi kod mene u spotu – zaključio je pevač.

kolani
Nemam da platim Jovanu Jeremić – kaže pevač

Podsetimo, voditeljka je pre dve godine otkrila koji je jedini pevač sa kojim bi snimila seksi scene.

– Bez razmišljanja bih pristala da snimim seksi rekla mu sa Acom Lukasom. On je škorpion kao i ja, ima neviđenu harizmu, harizmu Al Paćina. On nije lep, ali je izuzetno harizmatičan i ima tu neku mračnu energiju kao i ja -istakla je Jovana za Grand.

Screenshot 2023 11 29 115736

BONUS VIDEO: Jovana Jeremić o „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Instagram,
Autor: I. Ankić