Bosanac okupio bivše takmičare „Zvezda Granda“, svi se pitaju samo jedno (FOTO)

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC ZG SNIMANJE 15052023 FOTO MUNJA 18 ok

Harmonikaš i producent Dragan Stojković Bosanac poznat je kao mentor koji nastavlja saradnju sa takmičarima „Zvezda Granda“ i nakon završetka sezone.

To je dokazao mnogo puta do sada, a pevači koji su sa njim radili tokom takmičenja tvrde da im bivši mentor pomaže i u odabiru pesama i građenju karijere.

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC ZG SNIMANJE 24042023 FOTO MUNJA 13 ok

Sanel Smolo je jedan od pokazatelja koliko se Bosanac trudi da pomogne pevačima na početku karijere. Sa bivim mestorom često nastupa u regionu i Evropi, a bili su i na dve velike turnje u Americi zajedno sa Džidžom Stojković.

Prošlogodišnji finalista Kenan Dervišević nije krio da mu je bivši mentor pomogao mnogo kako tokom sezone, tako i nakon takmičenja.

Na društvenim mrežama sada je isplivala fotografija gde su sva trojica, a publiku je posebno obradovalo to što su zajedno nastupali.

https://www.instagram.com/p/CuuYfkftmMz/

Komentari su se usijali od pohvala i pitanja publike, a najviše ih je zanimalo da li će Bosanac napisati neki duet za Sanla i Kenana.

Po svemu sudeći, Bosanac sprema nova iznenađenja za publiku sa bivšim učesnicima „Zvezda Granda“, a šta će to biti ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Podsetimo, Kenan je nedavno u medijima govorio o saradnji sa Bosancem, a prizao je da li je dobio kritike ili pohvale kada su njegove pesme u pitanju koje je snimio nakon takmičenja.

 Ja kažem da je on doktor za muziku, slušajući sve te pesme koje je odradio i odsvirao velikim zvezdama. Tako da teško da on čuje, a da ne nađe nešto i sigurno da je pronašao, možda i malo više – rekao je Kenan nedavno.

BONUS VIDEO: Bosanac u finalu šesnaeste sezone „Zvezda Granda“ bez takmičara.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković