Trudna Maja Jevtić ne miruje ni nakon finala: Uživo zapevala nove Prijine hitove i oduvala: „Najbolja si, kapa do poda“ (VIDEO)

MAJA JEVTICok 7

Maja Jevtić osim po neverovatnom vokalu, ostaće upamćena i kao prva trudnica koja se ikada takmičila u finalu „Zvezda Granda“ , u kome je odnela visoko četvrto mesto.

Iako su svi mislili da će se Maja u potpunosti prepustiti odmoru do porođaja koji je planiran za kraj avgusta, ova energična trudnica ne može da napravi pauzu od muzike, a sada je pokazala kako to uživo zvuči kada ona peva u svom domu.

Naime, ovih dana Jevtićeva je pod utiskom novog albuma Aleksandre Prijović čije su se pesme gotovo odmah zavrtele, a nekoliko svojih omiljenih ona je otpevala uživo i podelila to sa svojim pratiocima.

U lepršavoj beloj haljini, sa opuštenim loknama i minimalno šminke Maja je izvela njene omiljene numere: „Devet života“, „Psiho“ i „Dam, dam dam“, naglašavajući da su joj sve numere starije koleginice izutene.

huia

Za ovaj mikro koncert, „Zvezda Granda“, dobila je veliki broj komplimenata na kojima je zahvalna.

„Kapa do poda“, „Najbolja si“, „Trudna, a ovako peva,s vaka čast“, samo su neki od komentara ispod ove objave, a kako Maja zvuči u izvođenju Prijovićkinih pesama pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić