Login/Registracija

Ivona Damjanović napustila posao: „Taman smo lepo radili“

IVONA DAMJANOVICok 1

Mlada pevačica iz Sombora, atraktivna  Ivona Damjanović, svojim pevanjem potpognutim savetima koje joj je dala njena mentorka Ana Bekuta stigla je do samog finala takmičenja „Zvezde Granda“, a vredno radi i nastupa tokom leta.

Ivona je nedavno bila i specijalna gošća na nastupu Ane Bekute, a sada je u jednoj emisiji ispričala kako je zbog učešća u takmičenju napustila bend sa kojim je radila.

-Kada sam iz Sombora došla u Beograd poželela sam da nađem bend sa kojim bih da radim i uspela sam u tome. Taman smo lepo radili, ali sam ih onda napustila i ušla u takmičenje za „Zvezde Granda“ – ispričala je Ivona u jednoj emisiji.

IVONA DAMJANOVIC 21 GOD. SOMBOR 68 ok

Mlada pevačica uglavnom izvodi pesme pop žanra, a sada je otkrila da ume da ode i privatno u kafanu, i tada poručuje nešto sasvim drugačije.

-Moja mama je Vranjanka, često odlazim tamo. Tamo se tačno oseti taj temperament „hajmo ruke gore“. Svaka njihova pesma ima dušu. Kada sam poslednji put naručivala pesmu u kafani to je bila „Lela Vranjanka“ od Staniše Stošića. To me posebno pogađa – priznala je Ivona.

IVONA DAMJANOVICok 11

Pevačica je naglasila i da je za njeno ozbiljno bavljenje muzikom presudna bila podrška porodice, koja je umela da prepozna njen talenat iako se niko od njenih nikada nije bavio muzikom.

-Pevala sam kao mala u horu i nastupala sa njima, ali su mi najraniji počeci bili na dečijim festivalima. Kod mene inače niko nije muzički obrazovan u porodici,a li moji roditelji imaju sluh i imali su razumevanja za moju želju da se bavim muzikom. Mislim da bez njihove podrške i motivacije ne bih bila ono što jesam, jer mislim da je ta podrška neophodna – objasnila je Ivona.

IVONA DAMJANOVIC 21 GOD. SOMBOR 23

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić