Login/Registracija

Bojan Pavlović pomerio granice: Novom pesmom oduševio region: „Ovo miluje dušu, ti možeš da pevaš sve“ (VIDEO)

fe7b7ba8d46850b1ef1c531e3cc721780d4a53c9

Iako se se proslavio kao vrsni pevač narodnih pesama, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, Bojan Pavlović odlučio je da pokaže svu raskoš svog moćnog vokala i objavi pesmu koja preti da se uvrsti u najlepše numere svih vremena.

Pevač koji će se uskoro po prvi put ostvariti u ulozi oca, dobio je novu snagu i odlučio je da uđe u studio sa neverovatnom ekipom saradnika i snimi numeru pod nazivom „Tugu zovem tvojim imenom“.

Tekst i muziku za ovo ostvarenje radio je otac njegove supruge, Ernest Pelaić, dok je za aranžaman bio zadužen aranžman Dejan Nikolić. Pavlović je ovo ostvarenje ekranizovao neverovatno lepim spotom koji je sniman u Splitu i koji daje celoj pesmi posebnu draž.

bojan pavlovic boki

-Imam velika očekivanja od ove pesme. Kao i uvek i ovog puta sam dao sve od sebe da uradim nešto što će ostaviti trag i svakom novom pesmom želim da pomerim granice– rekao je pred izlazak pesme Boki za Grand.

„Svaka čast“, „Ovo je odlično“, „Moćno i emotivno, bravo Bojane“, samo su neki od komentara oduševljene publike za numeru koju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić