Login/Registracija

Bojan Pavlović objavio snimak pun ljubavi, emocije samo naviru: „Naše pilence raste iz dana u dan“ (VIDEO)

fe7b7ba8d46850b1ef1c531e3cc721780d4a53c9

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ Bojan Pavlović i njegova verenica Nikolina Pelaić stali su krajem aprila pred matičara i zavetovali se na večnu ljubav, a prethodno su podelili srećne vesti da čekaju bebu.

Radosti nije bilo kraja, a pevač je na svom Instagramu objavio i snimak bebe na kome se vidi kako naslednik napreduje iščekujući trenutak da dođe na svet.

-Naše pilence raste iz dana u dan – napisao je Bojan u opisu videa.

Podsetimo, javnost je uzdrmala činjenica kada je pevač priznao da njegova porodica ne prihvata njegovu verenicu Nikolinu Pelaić jer je Hrvatica. Međutim, nedavno se dogodio potpuni obrt, a Boki i njegova lepša polovina otkrili su da uskoro postaju roditelji.

Srećne vesti Bojan je tada podelio sa ekipom Grand portala i otkrio da li će njihov dom postati bogatiji za dečaka ili devojčicu.

-Presrećni smo. Jedva čekamo i sledeći pregled nakon koga bi trebali da saznamo da li je dečak ili devojčica, ali najbitnije je da su Nikolina i beba dobro i da je sve kako treba- izjavio je Pavlović nedavno za Grand.

dd4c4640014d6f93be1975573edc69fe156b48e2

Pevač je tada otkrio i da već imaju spremna imena za bebu koja dolazi na svet ove godine.

-Prvo ćemo se venčati kod matičara, a svadbu ćemo praviti tek nakon porođaja. Trenutno nam se motaju razna imena za bebu po glavi, ali videćemo još. Mada jedno je sigurno, ako bude žensko zvaće se Michelle, a za muško se još uvek razmišljamo. Imamo nekoliko predloga oboje- ispričao je Bojan ranije za Grand.

bojan pavlovic prinova

Pevač koji će se uskoro po prvi put ostvariti u ulozi oca, dobio je novu snagu i odlučio je da uđe u studio sa neverovatnom ekipom saradnika i snimi numeru pod nazivom „Tugu zovem tvojim imenom“, koju je objavio nedavno, i zakoju dobija niz pozitivnih komentara.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić