Login/Registracija

Neda Ukraden otkrila metodu za savršen izgled koju i danas primenjuje: „Odradim svaki ili svaki drugi dan“ (VIDEO)

Ganuta lavinom emocija koje su nezaobilazne na sceni emisije „Nikad nije kasno“ pevačica Neda Ukraden prisetila se trenutaka kada je išla na porođaj, a otkrila je i kako i u današnje vreme čuva svoj dobar izgled, a treba imati u vidu i da je nedavno izgubila čak 15 kilograma. U razgovoru za Grand pevačica koja ima impozantnu muzičku biografiju otkrila je i šta je po njenom mišljenju potrebno za uspešnu karijeru.

-Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, belančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko ugojila. Imala sam 52 kilograma kada samušla u trudnoću i 74 kada pred porođaj. Ali sam želela da izbegnem samo jedno: nisam želela da izgledam kao očajna trudnica – ispričala je Neda.

Pevačica se prisetila i trenutka kada je trebalo da krene na porođaj.

-Spremila sam fino i doterala kao da idem na snimanje neke emisije. Ponela sam svoj neseser, probudila supruga i rekla mu“ Hajde, sad možemo da idemo.“ Njega je već uhvatila panika pri ustajanju iz kreveta – rekla je pevačica uz osmeh.

Neda je otkrila da i danas vodi računa o svojoj liniji, a ispričala je i koliko često vežba.

-Svaki dan, ili svaki drugi odradim svoj „tabata workout“. Vodim računa koliko je moguće. Toliko sam na putu da ne može čovek da se pridržava svega, ali nema cigareta, alkohola, prejedanja. Ali svako nemože čovek da vodi baš uredan način života kada si po 7-8 sati naputu, ali u svakom slučaju trudim se da vodim izbalansiran način ishrane. Kada sam kod kuće zna se da ja spremam. Obožavam da kuvam i nije mi svejedno šta jedem – priznala je Neda.

Pevačica je otkrila i šta je potrebno da bi neko imao impozantnu karijeru poput njene.

-Sreća je svakako potrebna. Ali za sreću se morate izboriti. Jer ako vam je bog da o šansu, a dao vam je čim imate talenat, kao i ljubav prema muzici, onda je potrebno malo zgrabiti te trenutke odlaska, takmičenja, audicija. Ljudima se vrlo često ne da. Drugo, mnogi su počeli karijeru u kafani i tamo će i završtiti a ogoi su mnogo više. Prosto možda su bili zadovoljni svojim ispodprosečnim plasmanom svoga talenta. Ali tu je nezahvalno biti i sudija i davati savete. Neko voli toplinu doma a karijeru prpušta nekima poput mene koji su ceo život na točkovima.

Pogledajete šta je još ispričala Neda Ukraden u videu:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković