Login/Registracija

Dragica Zlatić pokazala da prihvata šale na svoj račun: „Tanjir za mene“ (FOTO)

Pevačica Dragica Zlatić poznata jekao izuzetno duhovita osoba koja često unese sjajnu energiju u svoje okruženje, a ne samo što zasmeje druge, već ume veoma uspešno da se našali i na svoj račun. Tako je Dragica sada objavila fotografiju sa praznim tanjirom, a dala je i dobro objašnjenje, i to na račun svog izgleda.

-Ko voli dobar život nemože imati ravan stomak – napisala je Dragica na tanjiru, a potom i objasnila:

-Tanjir za mene.

Pored toga što je jedna od najpoželjnijih pevačica, Dragica je i odlična domaćica, a fanovi ipak priznaju da iako je Dragica majstor u kuhinji i osvedočeni gurman, pevačica uspeva da drži svoju liniju perfektnom.

Dobar zalogaj je ipak važan u njenom životu, a nikome ipak nije jasno kako je moguće da ni svojim kulinarskim umećem do sada nije osvojila nekog momka.

-Ja lepo kažem, znaš da je nekad bilo da put do muškog srca vodi preko stomaka, sada nije tako. Danas je važno da imaš velike trepavice i usta. Moram da kažem da malo bre prikočimo svi, i ove devojke kad gledam u poslednje vreme. Svi se povinuju novim trendovima, slike na mrežama su svima iste.Trenutno vlada jedan trend na TikToku gde se ne samo mlade devojke, već i žene preko pedeset godina snimaju uz neku pesmu i pokaziju srednji prst, to je za mene užasno – ispričala je Dragica ranije za Grand.

Nedavno je pevačica medijima otkrila da je se u potragu za dečkom uključila i koleginica Tamara Milutinović, ali i njen suprug Darko Jevtić.

-Zvala me je Tamara Milutinović da mi čestita rođendan i njen Darko viče našli smo ti dečka, ja im kažem okej. Znači kad sam dotle došla da moraju drugi ljudi da mi traže dečka, to je to, nema dalje. Provodadžija mi treba – ispričala je Dragica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić