Login/Registracija

Bivši učesnik „Zvezda Granda“ razočaran nakon takmičenja: „Očekivao sam finale, ne znam zašto je žiri tako odlučio“ (VIDEO)

Bivši učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Oliver Mijanović jedan je od onih pevača koji polako i kvalitetno gradi svoju karijeru.

Nedavno je okušao sreću u takmičenju „Sabor narodne muzike“, njegova pesma nije prošla u finale, a mladi pevač kaže da je očekivao veći uspeh.

-Bilo je zaista jedno lepo druženje. Moram da se pohvalim da u izboru nekih 500. pesama moja numera se našla među najbolje 32. Nisam prošao u finale, iskreno očekivao sam i ja, ali i moj tim saradnika, ali je žiri odlučio da moja pesma ne prođe dalje. Ne znam zašto su tako odlučili – rekao je on u emisiji „Grand Magazin“.

Sa druge strane, OIiver priznaje da mu je ipak drago što je publika prihvatila njegovu pesmu, jer kako kaže ona je jednina merodavna za uspeh jedne numere.

-Bitno je da je publika prihvatila moju pesmu, šalju mi poruke na društvenim mrežama. Svi se pitaju kako pesma nije prošla kada je bila prava festivalska. Pesma malo podseća na Marinka Rokvića, ali to je taj narodni melos što se traži za taj festival. Bilo je jedno prelepo druženje, moram da pohvalim organizatore i dva velika orkestra koja su nas pratila – zaključio je mladi pevač za Grand.

U videu pogledajte šta je Oliver još rekao za Grand.

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković