Poznata pevačica snimila duet sa sinom koji se takmičio u „Zvezdama Granda“, a ovo što su uradili estrada još uvek nije videla: „Došlo je vreme“

nela i oliver

Od kada je Oliver Mijanović okušao svoju sreću u „Zvezdama Granda“, ceo region se pitao da li će ukrstiti glas sa svojom majkom Nelom Bijanić i obradovati publiku jednim porodičnim duetom.

U različitim emisijama, njih dvoje su obećavali da bi se rado odvažili na ovakav korak ukoliko pronađu odgovarajuću pesmu, ali izgleda da je jedan stari hit pronašao put do njihovih srca kome će majka i sin dati novo ruho.

Duet je gotov. Čeka se samo još aramžman da se uradi i biće sve gotovo za nekih desetak dana- rekao je Oliver za Grand kada je otkrio i o kojoj pesmi je reč.

oliver parada

Ta pesma nije toliko nepoznata, majka je to snimila pre dvadesetak godina sa Đanijem, samo sam ja sada prepevao taj deo– priznao je pevač aludirajući na numeru „Toliko mi nedostaješ“ za koju su se zajedno složili da bi bila pun pogodak.

oliver mijanovic parada

To je bila zajednička ideja. Ta pesma nije imala dovoljno medijskog prostora, a zaista je sjajna i sada je došlo vreme za nju– iskren je Mijanović koji će sa ovim duetom doneti nešto novo na našoj javnoj sceni.

Zanimljivo je što na estradi nema duet majke i sina, ima čerke i majke, oca i sina ali ne ovako, tako da će i to biti novina– uzbuđeno je rekao u emisiji „Grand Parada“.

Dok čekamo novu verziju starog hita, podsetimo se kako on zvuči u originalu.

https://www.youtube.com/watch?v=iUBg3R7Z0hY
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić