Login/Registracija

„Bio sam ljubomoran“ Semir Jahić priznao da ga je RAZVOD promenio, pa šokirao odlukom (VIDEO)

79785ec2fb43f387f6bef660340c6aaf7ace3321

Pevalč i nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Semir Jahić odlučio je da se posveti vežbanju, pa vredno radi na tome da svoju figuru dovede do savršenstva.

Svima bih preporučio da krenu sa treninzima, prvenstveno zbog zdravlja. Zbog posla mnogo putujem, dugo vremena provodim u automobilu, često jedem nezdravu hranu tako da sa treninzima pokušavam da balansiram. Moram priznati da se bolje osećam – objasnio je pevač za Grand.

Semir se u razgovoru za naš portal prisetio i takmičenja u popularnom muzičkom šou „Zvezde Granda“.

Kroz takmičenje sam upoznao dosta ljudi, stekao sam prijatelje. Upoznao sam Šabana Šaulića čijih se reči uvek setim. Često pevam njegove pesem, hvala mu na tome kakve hitove nam je ostavio – rekao je Semir za Grand.

e74899046556be491e7bb5038cde83338f3ed2d7

Šaban Šaulić ostavio je veliki trag na domaćoj muzičkoj sceni, a poseban utisak ostavio je i na Semira koji ističe da mu je legendarni pevač svojim savetima i sugestijama pomogao na samom početku karijere.

Uradili smo posle finala „Zveza Granda“ nastup u Švajcarskoj. Pitao sam ga da li ima za mene pesmu, nakon mesec dana mi se javio i imao sam tu čast da snimim njegove dve pesme. Samim tim smo se malo družili u Krčedinu gde ima vikendicu, pamtiću to do kraja života – prisetio se muzičar.

285866458 787142689037005 5689149572303459439 n

O privatnom životu nekadašnjeg učesnika „Zvezda Granda“ javnost skoro ništa ne zna, a on svoju izabranicu drži podalje od znatiželjne publike.

Ne krijem specijalno privatni život, ali ne volim da guram tu priču u javnost. Mislim da bi trebalo da što više radim na kvalitetnim pesmama i da pružam koncerte i pesme publici. Srećan sam i zaljubljen – kratko je prokomentarisao Semir u svom stilu.

Nedavno se saznalo da je pevač jako mlad uplovio u brak, a zbog te ljubavi se preselio u Nemačku gde je živeo nekoliko godina. Ljubav nije dugo potrajala, pa je ubrzo usledio razvod.

Prvi brak mu možda nije uspeo, ali Jahić i dalje veruje u ovu instituciju.

-Prošlo je nekoliko godina od toga. Sada sam u ozbiljnoj vezi i naravno, može da se desi u skorije vreme da opet potpišem papir – priznao je Jahić i otkrio nam zbog čega se najviše kaje kada je ljubavni život u pitanju i da li sebi nešto zamera iz prošlosti:

Nekada sam zamerao sebi mnoge stvari posle tih dužih veza, ali život je takav kakv jeste. Pun je uspona i padova, to je normalno. Neka sve ide svojim tokom. Nekada sam bio ljubomoran, sada više ne. Mislim da sam sazreo.

Semir nam je otkrio i kako reaguje na negativne komentare, a ostatak intervju možete poslušati u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Grk