Login/Registracija

Džidža u emisiju došla u NESVAKIDAŠNJOJ OBUĆI, izgleda grozno, a košta PAPRENO! Bosketov komentar je tek HIT (VIDEO)

dzidza 1

Mnogim pevačima američka turneja je veliki san, a Džidži i njenom ocu Draganu Stojkoviću Bosancu odlazak preko bare gotovo da je postao neizostavni ritual svake godine. Osim što nastupaju, Aleksandra i Boske svaki trenutak koriste da obilaze gradove, šetaju, ali i šopinguju.

Ipak, kada je u pitanju šoping sa sigrunošću otkrivamo da je Džidža više uživala, a nove krpice ponosno je pokazala u emisiji „Grand Magazin“.

papuce

-Moram da pohvalim tvoj stajling, vidim da se lepo radilo, ali i lepo trošilo u Americi. Kupila si super papuče!- konstatovao je voditelj Živojin Krstić.

-Jesam! Mada nije prvi put da ja nosim ovakve papuče, nosila sam ih već na proleće, one i jesu za malo taj neki zimsko letnji fazon. To se tamo nosi i to je tamo moderno, da nije bilo ovih papuča noge bi mi otpale. Tata je rekao da ne idem nigde više bez papuča (smeh)- našalila se pevačica.

papuce1

Mada nije ni Boske ostao praznih ruku, a u to se uverila ekipa Grandove redakcije na snimanju „Zvezda Granda“ kada se Stojković pojavio u novim patikama i zlatnoj jakni koje su privukle pažnju svih.

-Čekajte da pokažem nove patike (smeh)– našalio se Boske tokom snimanja i ponosno ih prošetao na velikoj sceni.

0A0A0950 1

Sudeći po svemu američka turneja je prijala porodici Stojković, a Džidža ne krije da se utisci još uvek nisu slegli iako je daleku zemlju obišla već nekoliko puta.

-Ja volim Ameriku i narod tamo mi je super, sve mi je tamo top! Nemam problem nikakav i svaki put kada odem kao da sam otišla prvi put, uvek se nešto novo dešava i nije mi dosadno. Jedini razlog zbog čega želim da se vratim je zbog majke i brata. Nije mi čak problem čak ni hrana- priznala je Aleksandra iako se mnoge njene kolege žale da svaki put nabaci po koji kilogram viška.

-Ja ne znam gde jedu oni kad se žale toliko. Ja sam jela tamo po restoranima, nisam jela one hamburgere u emku. Obilazila sam japanski, indijski, kineski, meksički restoran, jela sam i supe, što bi se reklo na kašiku. Ma oni tamo vole da ugoste naše ljude kako valja- objasnila je Stojkovićeva naslednica.

Foto: Printscreen/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović