Login/Registracija

ODUVEK SAM JE VOLEO: Josifovski otvorio dušu, pa CECI javno uputio PONUDU (VIDEO)

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“ Aleksandar Josifovski ovih dana promoviše novu pesmu, baladu „Otopi me“ koja je naišla na pozitivne ocene publike, a broj pregleda se uvećava svakog dana.

Tokom gostovanja u emisiji „Grand magazin“, pevač se prisetio muzičkih početaka i trnovitok puta koji je kao mlad izvođač morao da prođe pre nego je pronašao svoje mesto na javnoj sceni.

Počeo sam da sviram u garaži kod druga, a prvu svirku smo imao za rođendan. Niko na početku nije hteo da nas uzme, pa smo iznajmili lokal za rođendan i tamo svirali. Jedno vreme sam svirao i klavijature u bendu, ali je pevanje uvek bilo primarno – objasnio je Josifovski.

Roker je priznao da su na početku muzičke karijere njegov bend i on jedva dobijali priliku da sviraju.

Gazde su opasne, pozdrav za njih. Ako nešto nije perfetkno, ne žele ni da daju priliku. Bili smo odbijeni milion pita. Pitali smo sto dvadeset puta i sto dvadeset puta smo bili odbijeni. Jednom smo radili humanitarni koncert i došli su muzičari iz cele Makedonije, to je bilo fantastično – prisetio se muzičar i dodao:

Tada smo videli da može i drugačije, ali nismo ništa naplaćivali. Kasnije smo bukvalno plaćali mi da bismo negde svirali i da bi nas neko čuo.

Poznato je da beogradska publika voli dobre svirke, a Josifovski priznaje da jedva čeka da zapeva pred Beograđanima, duet sa koleginicom Belmom Huseinefendić odlično je prošao, u planu je kolaboracija i sa mentorom Đorđe Davidom, a Aleksandar je sve iznenadio kada je otkrio sa kim priželjkuje duet.

-Oduvek sam voleo Cecu. To bi bio fantastičan duet, jedan neobičan i neočekivan spoj – objasnio je roker.

Ostatak intervjua možete poslušati u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk