Beta Sudar očarala žiri, Bosanac je uporedio sa slavnom pevačicom: „Ovo je prekrasno“

beta sudar zvezde granda

Dve prelepe i talentovane devojke Beta Sudar i Ivana Šundić svojim glasom, ali i stasom izazvale su lavinu komentara u „Zvezdama Granda“.

Obe su dale sve do sebe da pokažu u najboljem svetlu, dok se duel završio u Betinu korist rezultatom šest prema tri.

Poslušajte kako je pevala Beta Sudar:

Nakon duela Dragan Stojković Bosanac nije krio da ga je Beta očarala stajlingom, pa je takmičarku uporedio sa slavnom pevačicom.

-Neću komentarisati pevanje, bilo je dosta sigurnosti i nesigurnosti kod obe takmičarke. Prokomentarisao bih Beta tvoj stajling, predivno, naručito u prvoj pesmi sa tim šalom, bila si mi kao Madona. Prekrasno zaista – rekao je Bosanac.

beta sudar zvezde granda
Beta Sudar Zvezde Granda

Kako je i Beti i Ivani dala svoj glas, Ceca je u svom komentaru obrazložila šta joj se dopalo u ovom nastupu.

-Beta mi je bila sigurnija, stabilnija i upevanija od Ivane, ali sam obema dala glas. To je njima vetar u leđa i podrška – rekla je Ceca, nakon čega se Marija nadovezala:

-Mislim da je ovo realno stanje, takmičarka broj jedan je pevala tačnije, sve što je radila u ova četiri minuta, bilo je jako dobro. Ivana, nisi ti pevala loše, ali je bilo sve vreme gore, dole, nije bilo stameno.

Ovako je pevala Ivana Šundić:

Đorđe je osim pohvala na račun kandidatkinje Bete Sudar, imao reči hvale i za njenu mentorku Viki Miljković.

-Ivana je ostavila bolji utisak na mene nego u prošlom krugu, ali očigledno nije bilo dovoljno za ljubičastu mambu sa druge strane. Neverovatno mi je da Viki koja je ortodoksni narodnjak u najboljem smislu te reči ovako sašiva nekoga ko je pop pevač – istakao je roker, a zatim je Mili dao svoj sud:

-Beta odlično si otpevala, fantastično izgledaš, tako izgledamo mi Slavonci.

beta sudar zvezde granda

Na samom kraju, mentori su dali svoje završne reči, a Viki je naravno bila srećna jer je njena takmičarka direktno prošla dalje.

-Ivana, ne znam šta ti je, ali dobro. U baražu daj sve do sebe, budi stabilnija i čvršća. Srećno – rekla je Snežana, a Viki dodala:

-Divo, savršeno, tako se glasa i sada je sve super.

beta sudar zvezde granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković