„Nisam očekivala ovo“ Beta Sudar posvađala Cecu i Bosanca, pa poručila: „Očekujte neočekivano“ VIDEO

Zbog duela Bete Sudar i Aleksandre Ivanov došlo je svađe u „Zvezdama Granda“ između Cece Ražnatović i Bosanca, a Beta je za u razgovoru za Grand otkrila kako se ona osećala na sceni.

-Imala sam baš jaku duelistkinju, ali s obzirom da smo ona i ja bilo mnogo puta jedna protiv druge, a dosta smo i žanrovski slične, mogu da kažem da je dobro prošlo- rekla je Beta.

0A0A0921

Titulu četvrtfinalistkinje ponosno nosi, međutim ne krije da ovakav plasman nije očekivala.

-Ma ni blizu, baš nisam očekivala ovo. Svaki krug sam gledala kao da mi je poslednji, pa sam davala i dušu i srce na bini. Mislim da me je to guralo nekako- priznala je takmičarka, a potom se osvrnula na svoju neverovatnu fizičku transformaciju.

-Smršala sam, ali to je samo dokaz koliko mi sve ovo znači. Želim da od ovoga nešto bude, mršavim, trudim se. Mislim da sam malo stala sad sa kilogramima, mada se drugima čini da sam smanjila još kilažu. Jedem normalno, ali sada i treniram. Uspevam da uskladim sve, ali iskreno više volim da provodim vreme sa društvom, po cenu da manje spavam- sa osmehom je rekla Beta za Grand.

BETA SUDAR 24 GO. VALPOVAHR 6

Kako se finale popularnog šoua bliži, takmičari su spremni da zablistaju jače nego ikada, te je Beta za Grand otkrila kakve planove ima kada je u pitanju sledeći nastup.

-Očekujute neočekivano, pogotovo kada je u pitanju neka moja kreacija koju ću napraviti. Ko zna, možda budemo ušli u neki malo drugi svet. (smeh) Imam dobru konekciju sa publikom, cilj mi je da se svi zabave kao ja na sceni. To je najbitnije- poručila je pevačica.

Ceo razgovor sa Betom poslušajte u videu na početku teksta.

0A0A0885 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/K. Marković