Login/Registracija

Atomska Mina posvađala žiri, sve pršti od prozivki: „Mnogo slabiji pevači od nje su napravili veliku karijeru“

atomska mina podelila ziri
Atomska Mina posvađala žiri

Dve šarmante devojke Nataša Vukajlović iz Gradiške i Atomska Mina iz Beograda u narednom duelu pokazale su da im je mesto u „Zvezdama Granda“. Iako je žiri doneo jednoglasnu odluku, Mina je dobila nekoliko kritika koje su podelile mišljenja stručnog žirija i izazvale nove sukobe.

Nataša je za ovo pojavljivanje odabrala pesme „Dve muzike“ i „Ti muškarac“, a Mina je pevala „Neću dugo“ i „Poljupci u zoru“.

Jednoglasnom odlukom žirija Mina je odnela pobedu, dok će Nataša večeras ponovo pevati u baražu. Iako je Marijina takmičarka dobila sve glasove, žiri je imao nekoliko zamerki na račun njenog pevanja.

-Mina je večeras izdominirala i moram da kažem da si ti pevački preskočila jednu veliku stepenicu, ali želim da vidim da li možeš još jednu da preskočiš – rekao je Mili.

-Jako dobro i umiveno Mina, mislim da Mara u tebi ima ozbiljnog takmičara. Što se tebe Nataša tiče, naletela si na aždaju koja je spremna da ujede.

-Apsolutna dominacija male Mine, napredak očigledan, sve mi se sviđa, super si bila. Nataša, mora to stabilnije i mora druge intonacije, sve ti je nisko. Moraš da se ohrabriš i tako ćeš dati sve od sebe, to ti je moj savet – rekla je Ceca, a zatim je Saša izgvorio rečenicu koja je šokirala pevačicu:

-Ja sam mislio da još malo pričaš, pa da ti ga lupim – dodao je Popović kroz smeh, aludirajući na taster.

Atomska Mina posvadjala ziri
Atomska Mina posvađala žiri

Nakon nekoliko sekundi pauze, Ceca je shvatila šta je Sale rekao, pa mu je u svom stilu odgovorila:

-Promeni lekove bre! Lekove promeni.

IMG 9387

Snežana je sa druge strane imala drugačije mišljenje, pa je naglasila da su se obe pevačice večeras posvađale sa intonacijama.

-Ja mislim sve suprotno od ovoga što su rekli, obe ste se posvađale sa intonacijama. Mina, za mene je bilo ovo večeras jedno od tvojih lošijih izdanja i molim te da se ne dovodiš više u ovakvi situaciju – rekla je Sneža, a Ana nastavila:

-U pravu si Snežana, Mina stagnira, ovo je nerazgovetno, nisam reč razumela, ne otvaraš usta lepo. Nataša, može ovo bolje kad bi imala mentora.

Atomska Mina posvađala žiri, pale teške prozivke

Viki je imala potpuno suprotan stav, pa je u svom komentaru očitala lekciju kolegama iz žirija koji su glasali za Minu, ali su je u komentarima kritikovali.

-Ja se ništa ne slažem sa tim što su rekle Snežana i Ana, mislim da je Mina bila nikad bolja večeras. Od toga kako je izgledala, do izbora pesama, bila si super, ova druga pesma je takva i ja sam to razumela. Bila je fenomenalna i ne znam zašto ne podržimo ovu devojku, sve je bolja. Mnogo slabiji pevači od Mine su napravili dobar posao, ja mislim da se za nju tek otvaraju vrata.

0A0A4912
Atomska Mina posvađala žiri

Bosanac je u svom stilu rekao da ni on nije razumeo tekst pesme, pa je ponovio ono što su rekle Ana i Snežana.

-Drugu nisam razumeo, prva je bila dobra. Bez obzira na to mumlanje, postoji nešto što ja mogu da prihvatim da li u Cecinoj pesmi ima toliko dikcijskih pesama, ja mislim da kod nje nema. Šta si napravila, kod mene ne bi dobila glas, a u drugoj pesmi je bilo dosta falša. Lepa si devojka, talentovana, samo malo obrati pažnju na pevanje. Nataša, sve si ti to lepo zamislila, ali ti nije za zameriti, jer nisi imala mentora – kazao je Bosanac.

IMG 9397 1

Na kraju je Marija kao mentorka dala svoj sud, ali je Bosanac odreagovao i naglasio da je i ovog puta bio u pravu.

-Meni je Mina bilo okej, pre bih rekla da je bilo ritmičkih, nego dikcijskih grešaka, ali ću pogledati snimak. Bila si dobra i falilo je energije u drugoj pesmi – rekla je Marija i Bosanac se odmah nadovezao:

-E sad smo došli do toga što je Marija rekla, energija. Šta je došlo do nas, mi smo ti vratili kao komentar, pogrešna pesma, pogrešno izvođenje.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković