Kandidatkinje pokidale, Mili ostavio žiri u čudu kada je trebalo da presudi: „Bliži sam rumunskoj muzici“

Mili ostavio žiri u čudu kada je trebao da presudi
Mili ostavio žiri u čudu kada je trebao da presudi

Nakon duela između dve sjajne kandidatkinje, Mili ostavio žiri u čudu kada je trebao da presudi koju takmičarku želi u svom timu

Scenu su večeras delile sjajne Olja Babić i Sofija Đekić koje su prema komentarima žirija bile na visini zadataka, a nakon što je Sofija dobila glas više, Popović je izjednačio rezultat.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 16102023 FOTO MUNJA 1 ok
Mili ostavio žiri u čudu kada je trebao da presudi

Nakon Cecinih pohvala za obe kandidatkinje, reč je dobila Marija.

Zanimljiv par. Kandidatkinja broj jedan dobro peva za svoje godine može i bolje ali lep temelj postoji. Sofija, dopala mi se prva pesma, druga ne, bilo ti je visoko i teško. Imam jednu molbicu, imaš samo 19 godina tako i izgledaj , to je preozbiljno– dala je svoj sud Marija, dok je Snežana dala svoj glas Olji.

Iako mi je bliži repertoar kandidatkinje broj dva, dala sam prednost jedinici jer je bila čvršća i bez greške. Kandidatkinji broj dva sam našla niz grešaka. Pretežak repertoar inače si dobra pevačica– rekla je Đurišićka.

Ostali članovi žirija složili su se kako su obe bile odlične sa malim greškama, a zatim je došao red na Milija da presudi koja će biti u njegovom timu.

Mili ostavio žiri u čudu kada je trebao da presudi

Kanditakinja broj jedan bilo je tačno, ali ja sam bliži rumunskoj muzici– rekao je i presudio u korist Sofije.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić