Login/Registracija

Nermin spojio lepo i korisno: Nećete verovati šta pobednik takmičenja „Zvezde Granda“ radi u teretani (VIDEO)

Prošlogodišnji pobednik muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ Nermin Handžić oduvek vodi računa i svom zdravlju, ali i o svom izgledu, pa slobodne trenutke koristi da poseti teretanu. Ovoga puta mladi pevač je pokazao kako može da spoji lepo i korisno a s obzirom da se odnedavno takoreći preselio u Beograd, brzo je pronašao mesto za trening na kojem će u isto vreme moći da zadovolji i druga svoja interesovanja.

Nermin je pokazao da dok vredno vozi bicikl na displeju prati prenos fudbalske utakmice.

Poznato je naime da je Nermin veliki ljubitelj fudbala, a najvažniju sporednu stvar na svetu intenzivno je i trenirao ranije, dok i danas rado istrči na zeleni teren da se opusti sa prijateljima. Jednom prilikom je i izjavio da bi sigurno bio fudbaler, da nije postao pevač.

Uprkos brojnim obavezama Nermin ne odustaje od sportskog načina života, o čemu govore i njegove česte fotogafije sa sportskih terena ili iz teretane, a i u Beogradu je brzo pronašao svoju oazu mira, za šta je zahvalan svojoj mentorki iz takmičenja Viki Miljković i njenoj porodici.

-Za razliku od svojih kolega, imam veliku sreću što su me Violeta i Taške posle takmičenja prihvatili kao svoje drugo dete i ne odvajaju me od Andreja. Živim sa njima u Beogradu. Svaki savet koji mi daju, prihvatim od srca i stvarno se trudim da ih poslušam jer je u ovom poslu teško da se ispliva. Potpuno im verujem – ispričao je nedavno Nermin.

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: A.Dačić