„Taj savet bih izdvojila“: Julija Petrović nikad iskrenije o Mariji Šerifović (VIDEO)

Julija Petrović je u svom poslednjem nastupu osvojila pet glasova, a odmah nakon toga podelila je svoje utiske sa nama.

-Generalno, ja sam zadovoljna. Malo sam bolesna, pa sam možda zbog toga imala malo veću tremu, ali sam zadovoljna – rekla je ona.

JULIJA PETROVIC

Julija je otvoreno ispričala kako joj se čine komentari od strane stručnog žirija, ističući jedan savet koji joj je Marija poručila.

-Ja svaki put vrlo pažljivo slušam žiri i znači mi svaka kritika i svaka pohvala. Eto, Marija mi je sad dala savet da pokažem malo više energije, tako da bih možda taj savet izdvojila i to je to – ispričala je Julija.

Julija Petrović zbog nje primenjuje promenu na sceni

JULIJA PETROVIC 23 GOD. BELA PALANKA 9

Ona je istakla da smatra da svi kandidati iz kruga u krug sve više napreduju zahvaljujući savetima i vežbama sa svojim mentorima.

-Definitivno da svi iz kruga u krug napredujemo, podsvesno primenjujemo te savete. Niko ne sedi sam sa sobom i kaže „ja ću sad to i to“, nego podsvesno to menjamo, tako da stvarno mislim da svi kandidati iz kruga u krug sve više napreduju – zaključila je.

BONUS VIDEO: Julija Petrović – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković