Takmičarke napravile lom u studiju, žiri na nogama, Popović morao da presudi: „Povlačim reč iz prošlog kruga“

Anđela Đurđević i Antonija Čerkez duel
Anđela Đurđević i Antonija Čerkez duel

Pravu novogodišnju atmosferu u studiju izazvale su Anđela Đurđević i Antonija Čerkez koje su svojim nastupima pogigle na noge ne samo publiku već i ceo žiri.

Na taktove Anđelinog izvođenja „Bekrije“; žiri je opleo kolce, a žurka je nastavljena uz „Bred Pita“ koji je pevala Antonija, a koliko su obe bile na visini zadatka svedoče izjlednačen rezultat glasova žirija 6:6.

Anđela Đurđević i Antonija Čerkez duel

Nećemo nikakve komentare žirija, jer sve su rekli glasovima. Ostavićemo ih da se dogovore šta će pevati refren, akapela- najavio je Saša Popović.

Anđela je u ovom duelu otpevala „Maskaradu“, a Antonija „Moja Hercegovina“, kada je žiri ponovo presudio da su bile izjednačene. Na kraju je odluka pala na Sašu Popovića koji je ipak dao prednost Čerkezovoj, ali je uputio i komplimente Cecinoj kandidatkinji.

0A0A1151
Anđela Đurđević i Antonija Čerkez duel

Ide direktno kandidatkinja broj dva, ali kandidatkinja broj jedan iznenadila si me u odnosu na prošli krug i povlačim reč što sam rekao za tvoju konfiguraciju, sada si mi slatka kao bombona– rekao je Popović.

0A0A1094

NE PROPUSTITE I :

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić