Njen komentar su svi čekali, oglasila se Ana Sević nakon finala „Zvezda Granda“: „Držim vam pesnice“

ana sević

Nakon spektakularnog finala „Zvezda Granda“ koje je održano protekle subote, oglasila se voditeljka Ana Sević koja nije krila sreću što je ponovo deo najgledanijeg programa na Balkanu.

U emotivnom obraćanju, voditeljka se zahvalila kolegama, saradnicima i prijateljima, ali i gledaocima koji su pratili „Zvezde Granda“ i svake subote postavljali nove rekorde gledanosti.

ana sević

Oglasila se Ana Sević nakon finala „Zvezda Granda“

Ona je sumirala sezonu koja je za nama, a onda je imala i posebnu poruku za pobednicu Šejlu Zonić

-Finale je bilo finale za pamćenje! Oko 1.400.000 ljudi je pratilo omiljeni šou „Zvezde Granda“ koji već 20 godina, konstantno, ima najveću gledanost i ne posustaje. Hvala svim takmičarima na prelepoj energiji i raskošnom talentu koji su nam prikazali. Držimo vam pesnice na putu koji vam sledi. Čestitke Šejli na zasluženoj pobedi – poručila je Ana i dodala.

-Naravno, sve fotke koje vidite i uspomene koje mi ostaju delo su Zorana Kuzmanovića Munje. Hvala svima sto sam uživala u svakoj sekundi ove sezone. Zahvalna.

ana sević

Podsetimo, u noći velikog finala Ana se oglasila za Grand i otkrila na koji način bodri takmičare pre samog izlaska na scenu.

-Uvek se saosećam sa kandidatima i ne mogu da se prebacim na taj režim rada da se isključim iz te emocije. Ipak sam stajala na toj sceni i u njihovoj ulozi i prošla sam kroz to, ali zaista uvek proživljavam sve sa njima. Oni moraju da znaju da kada stanu na ovu scenu moraju da budu svesni, ko god da pobedi iako je to velika čast i satisfakcija, borba tek sledi kada se završi takmičenje. Dokazivanje tek sledi i odabir pesama je ključan kao i njihovo ponašanje – rekla je Ana u noći finala i otkrila na koji način podržava takmičare.

-Uvek ima dajem savete jer sam toliko godina u ovom studiju, što kao takmičar i kao voditelj, uvek sam tu. Sama kamera je nešto što se uči i što će tek shvatiti i tu sam uvek da im pomognem.

BONUS VIDEO – Ana Sević o finalu „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković