Prva postava „Zvezda Granda“ se ponovo okuplja? Bane Mojićević otkrio istinu i ovogodišnjim zvezdama dao savet zlata vredan: „To je veliki izazov“

prva postava zvezda granda

Nedavno je završena sedamaesta sezona „Zvezda Granda“ u kojoj je trijumfovala Šejla Zonić, a prvi pobednik u istoriji takmičenja, Bane Mojićević prokomentarisao je ovogodišnje finale i uputio važnu poruku svim finalistima.

Bane je za Grand istakao da ove godine nije gledao veliko finale jer je radio, ali da je na društvenim mrežama ispratio dešavanja iz finalne noći.

Pobednici Šejli Zonić uputio je čestitke za pobedu i maestralne nastupe kroz takmičenje, a zatim kao neko ko je trijumfovao u prvoj sezoni, svim finalistima dao savet zlata vredan.

Najvažnije je da sad vredno rade, da neguju svoju autentičnost, da napreduju pevački i kao osobe, da imaju profesionalan odnos prema poslu i okruženju i da strpljivo čekaju svoju priliku za uspeh– rekao je Bane za Grand i dodao da je i sam uvideo koliko je to teško.

U današnje vreme je jako veliki izazov biti svoj, nezavistan i ne prihvatati mišljenje i ukus većine, naravno ako želiš da postigneš komercijalni uspeh-dodao je nekadašnji pobednik.

voditeljka razotkrila baneta mojicevica 2

Nedavno se u medijima pojavila informacija da će se prva postava „Zvezda Granda“ okupiti posle dvadeset godina, a Bane je to kroz osmeh i vrlo emotivno prokomentarisao.

-Bilo bi to jako lepo. Ništa konkretno još nismo organizovali. Ako to toga dođe, svakako će mi biti drago i vama ću prvo javiti- istakao je prvi pobednik „Zvezda Granda“, a na konstataciju novinara da će Tanja Savić pozvati sve finaliste prve sezona da budu gosti na njenom koncertu u Areni, odgovorio je:

I to bi bilo lepo. Ne znam kakav joj je plan.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić