Jana zapevala u kamionu: Kraljicu bakšiša čuvala policija na nesvakidašnjoj bini, publika oduševljena šta je uradila (VIDEO)

JANA I TANJA SAVIC 37 ok 1

Nakon spektakularnih Ćaninih nastupa na kojima je u kamionu stizala na veselja, Jana Todorović nastupila je u jednom kamionu.

Jana je pevala za okupljene fanove koji su uživali uz njen glas i nisu marili za improvizovanu binu od stakla.

Od dobre energije sve se treselo, a koliko je publika bila oduševljena vidi se na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Policija je takođe bila raspoređena sa svih strana i oni su brinuli da sve prođe u najboljem mogućem redu.

Podsetimo, folk pevačica Jana Todorović pevala je nedavno na jednom svadbenom veselju kod porodičnih prijatelja, da bi od domaćina na veselju dobila automobil marke Audi i čak 20.000 evra bakšiša.

Jana je tri meseca ranije znala da će da peva na ovoj svadbi, jer su u pitanju njeni kućni prijatelji. S domaćinom je sve ugovorila, ali nije znala jedan detalj, a to je da je spremio iznenađenje i poklon koji dosad nikad nije dobila na proslavama. Druge pevačice dobijaju satove i zlatne lance, ali je njen prijatelj hteo da joj pred gostima pokloni audi. Kad je veselje počelo, nakon što je Jana otpevala blok pesama, čovek je zamolio da mladenci i ona izađu ispred sale da bi videla iznenađenje. Kad su izašli, izljubio je Janu, zahvalio joj što nije tražila ni dinar za honorar za svadbu, pa joj je poklonio auto – priča izvor, pa dodaje da folkerka prvo nije htela da prihvati kola na poklon, jer im se cena kreće od 10.000 do 50.000 evra, u zavisnosti od očuvanosti.

 –Jana je počela da se smeje, nije mogla da veruje šta je snašlo! Prvo je rekla da ne može da prihvati poklon, a onda je ipak, na nagovor gazde, uzela ključeve. U pitanju je crni audi Q5. Jana je uzela ključeve, okupljeni su aplaudirali, a onda se vratili u salu, gde se nastavilo slavlje. Tamo je posle bila sva u evrima, kitili su je gosti i uzela je bakšiš od skoro 20.000 evra – ispričao sagovornik za „Republiku“.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.