Cecu u ovakvom izdanju još niste videli! Pevačica podelila snimak iz svog doma, komentari pljušte:“Izgledaš kao milion dolara“ (VIDEO)

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 28052023 FOTO MUNJA 10 ok 3

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pleni izgledom i gde god se pojavi u javnosti svi se okreću za njom. Pevačicu smo do letnje pauze imali prilike da gledamo svake subote u žiriju „Zvezda granda“ a o njenim stajlinzima pričalo se tokom čitave sedmice.

Iako smo navikli da Cecu vidimo uvek doteranu tip-top, a ovoga puta sve je iznenadila ležernom kombinacijom koju je objavila na svom storiju.

CECA SORC SNIMANJE e1684240180465

Ceca se snimala u dnevnoj sobi porodične vile na Dedinju dok je slušala novu pesmu Aleksandre Prijović, a tom prilikom je na sebi imala naočare za čitanje i belu majicu na bretele.


Ona je ležala na garnituri gde je snimak i nastao, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.
„Prelepa“, „blistaš“, „jedina i neponovljiva“, samo su neki od komentara, a mnogi kažu da izgleda kao milion dolara.

ceca stajling


Podsetimo, Ceca je nedavno iskreno otkrila da nema više inspiraciju kada su stajlinzi u pitanju.

-Nemam više inspiracije! Računala sam da će mi do kraja sezone samo za moj šou trebati oko 130 stajlinga, sve ukupno. Posebno „Zvezde Granda“, posebno koncerti, ja ne znam kako da izvedem to, a da se nešto ne ponovi. Prosto je nemoguće, mislim da ne liči na neki stajling, na nešto što sam već nosila. Nije mi lako – priznala je Ceca.

Capture 3 5

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić