„Haris Džinović treba da bude gospodin, a ne da hrani sujetu“ Pobednik „Zvezda Granda“ progovorio o koleginom razvodu, dotakao se i Dragane Mirković VIDEO

ALEKSA PEROVIC 1

Danima unazad razvod Harisa Džinovića i njegove sada već bivše supruge Meline puni novinske stupce, a bivši pobednik „Zvezda Granda“ Aleksa Perović govorio je za Grand o ljubavnom krahu kolege.

Kao neko ko je razvod iskusio i o tome govorio u javnosti, Aleksa je priznao da mu se Harisovo iznošenje privatnih stvari ni malo ne dopada.

Što se Harisa tiče, meni je okej ako je gospodin Džinović jednom imao potrebu da nešto kaže, ali mi sve ovo nije okej u smislu tolike hajke- rekap je za Grand, a potom dodao:

Sve i da je istina sve što je Haris rekao, mislim da treba da bude gospodin. Ja to tako gledam jer ne vidim poentu svega ovoga osim da se nahrani sujeta- poručio je Perović.

pobednik1

Ništa manje prašine u medijima nije digao ni razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića koji su se rastali nakon 24 godine braka, što je Perovića potpuno šokiralo.

-Iskren da budem, Draganin razvod me je baš iznenadio i slobodno mogu da kažem mnogo više nego razvod Harisa Džinovića- priznao je Aleksa.

IMG 1448

Podsetimo, Aleksa Perović se razveod od supruge Milice prošle godine, a njihov rastanak je sve ostavio u potpunom šoku, s obzirom da su godinama važili za jedan od najskladnijih parova.

Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž – žena par, već partneri – prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete – kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne – nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama – poručio je Aleksa na društvenim mrežama nakon razvoda.

aleksa perovic 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Aleksa Perović o razvodu

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović