Stefan Petrušić se rasplakao usred emisije: „Stao sam pred Sašu Popovića, otpevao i uzeo kofer“ VIDEO

Pevač Stefan Petrušić u javnosti je postao poznat nakon pobede u ,,Zvezdama Granda„, a u emisiji „Grand magazin“ je evocirao uspomene na sam početak takmičenja i raspalakao se pred kamerama.

Stefan je istakao da mu je takmičenje promenilo život i da se nije nadao da će trijumfovati u popularnom šouu.

-Takmičenje mi je bilo super, zato što sam ja hteo da pokažem moj talenat. Uopšte mi nije bila ta ideja, da se bavim tim poslom, iako sam pre toga išao u muzičku školu. Svirao sam i klavijaturu, pevao, ali nekako nisam imao uopšte ideju da razmišljam o tome – istakao je Stefan.

9bc4f8208c169b0c033ed8d6178c95ba3cec08cd

Pevač je priznao da je igrom slučaja iz Smederevske Palanke završio na audiciji i da uopšte nije planirao da se bavi muzikom.

-Ja sam se prijavio na prvu audiciju 2009. godine. Krenuo sam na ispit i usput mi je bila u Mladenovcu i stao sam, otpevao svoje, uzeo kofer i nastavio za Beograd na ispit – prisetio se.

Petrušić tvrdi da je tada Saša Popović napravio presedan, kao da je i sam bio iznenađen ishodom audicije.

-Te audicije su trajale dugo, učestvovala je i Bosna, Makedonija, mislim da je to bio prvi kasting da su učestvovale i druge zemlje. Nakon toga sam dobio poziv na drugu audiciju koja je bila u Beogradu i prošlo je godinu dana, nisam ni znao ništa, mislio sam da su izabrali takmičare, a da ja nisam prošao dalje i iznenadio me je iskreno taj drugi poziv. Sećam se sve šta sam pevao, kako je sve izgledalo, vraća mi se film– ispričao je Petrušić za Grand.

Untitled 1 112

Tokom emisije voditelljka Jelena Dimitrijević ga je iznenadila upravo snimkom sa audicije, što je pevača potpuno slomilo.

Evociranjem uspomena na sam početak Stefan se rasplakao pred Grandovim kamerama.

-Jeste emotivno. Odavno nisam video ovaj snimak, čak mislim da na Jutjubu nije bio ceo i budi mi emocije, kad vidim kakav sam klinac bio – istakao je Stefan kroz suze, što možete pogledati u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković