Top 3 najgledanija nastupa u istoriji „Zvezda Granda“: Ovi pevači su teška artiljerija VIDEO

scena zg specijal

Za dvadeset godina koliko postoje „Zvezde Granda“ obarale su sve rekorde gledanosti kada je televizija u pitanju, a od kada su se pojavile muzičke platforme i društvene mreže i tu je ova emisija neprikosnoveni lider.

Kroz takmičenje prošlo je na hiljade kandidata, a samo su oni najbolji uspeli da postanu velike zvezde. Među njima su i tri pevača čiji su nastupi najgledaniji na muzičkoj platformi Jutjub gde broje milione pregleda.

Ovo su top tri najgledanija nastupa u istoriji „Zvezda Granda“

amar gile na pocetku karijere

Ubedljivo prvi na ovoj listi je nastup pobednika „Zvezda Granda“ Amara Gileta iz sezone 2012/2013 kada je na sceni izvodio pesmu „Imam ljubav, ali kome da je dam“. Ovaj nastup broji neverovatnih 79 miliona pregleda i jedan je od najgledanijih videa na Balkanu.

Pre osam godina u takmičenju se pojavio Nikola Ajdinović Šećer koji je svojim glasom, harizmom i emocijom oduševio gledalište.

nikola ajdinovic

Njegov prvi nastup kada je pevao numere „Majko sve ti oprašrtam“ i „Da li znaš“ drugi je na listi najgledanijih natupa iz „Zvezda Granda“ sa 23 miliona pregleda.

U sezoni 2014/2015 na Grandovoj sceni zablistao je pevač Semir Jahić koji je osim stručnog žirija, oduševio i gledaoce širom sveta.

Kako je i sam navodio da je njegov muzički idol Šaban Šaulić, tako je upravo pred njim u prvom krugu otpevao pesmu „Dođi da ostarimo zajedno„.

9760b5fd14a8b21fba28bf05c51b3a9b65396714

Ovaj nastup nalazi se na trećem mestu najgledanijih na oficijalnom Jutjub kanalu „Zvezda Granda“ 15 miliona pregleda.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković