Keba otkrio čime bi se bavio da nije pevač, nikada ne bi ste pogodili njegovu želju (VIDEO)

Dragan Kojić Keba, poznat po svojoj impresivnoj muzičkoj karijeri iznenadio je javnost otkrivajući poslove koje bi izabrao da se ne bavi pevanjem.

I da se ne bavim ovom profesijom, da nisam taj što jesam, Bog me je odredio da budem to i to sam od kako znam za sebe i tako će uvek da bude. Da se ne bavim ovom profesijom, da sam doktor što sam voleo da budem, ali na neki način sam doktor za dušu što se muzike tiče ili profesor, to sam isto maštao da budem. Maštao sam da budem vozač lokomotive, voza, svašta nešto – rekao je Keba.

Keba otkrio čime bi se bavio da nije pevač

Untitled 82
Dragan Kojić Keba

Sada mnogi mladi pevači snimaju kavere starijih hitova, te je Keba prokomentarisao šta misli o tome, ističući jedan iskren savet.

-Nemam ništa protiv, ali moj je jedan savet. Pre svega, lepo je vratiti neke pesme, naravno uz dužno poštovanje autora pesme i tako dalje, nemam ništa protiv toga. Ali, poručujem mlađim kolegama, strpljenje je majka uspeha. Hrabrost nije samo snimiti kaver i da li ti to leži ili ne. Ja volim kad neko otpeva moju pesmu, da je stvarno kako treba – zaključio je Keba.

Untitled 83
Dragan Kojić Keba

BONUS VIDEO: Dragan Kojić Keba – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković