Ovo se ne propušta: Pevači ukrstili glasove u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, emocije same naviru (VIDEO)

Ima li boljeg načina da se i u muzikom smislu proslavi Badnji dan nego uz pesme pune emocija, a kada se nađe nekoliko vrhunskih pevača na jednom mestu, kao što je to slučaj u današnjem izdanju emisije „Zvezde Granda Specijal“ dobra muzika i emocije same naviru.

BILJA JEVTIC ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 10 ok

Kada zapevaju Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić pronađe se „lek za svačiju dušu“, a u veseloj atmosferi dolazi i do sponatanih ukrštanja glasova koji jednostavno ostave neprevaziđeni muzički užitak.

VESNA MILANOVIC I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 21 ok
Zvezde Granda Specijal Božićna emisija

Podsetimo, nakon što su se gledaoci uz vrhunske hitove dobro zagrejali u novogodišnjem izdanju ove popularne emisije voditeljski par Vesna Milanović i Siniša Medić odlučio je da i danas nastavimo u istom ritmu.

KOSMAJAC I ACA I ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA ok

Naime, današnja emisija obilovala je dobrom pesmom i pravi je poklon gledaocima za Badnji dan i predstojeći Božić koji se sutra obeležava po julijanskom kalendaru.

SNEZANA DJURISIC ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 17 ok

Za ovaj nezaboravni muzički ugođaj svoje glasove ukrstili su Snežana ĐurišićDragica Radosavljević CakanaBiljana Jevtić i Aleksandar IlićStefan Kosmajac i Dejan Nedić Tejovac, i to uz pratnju orkestra Miloša Pavlovića Kike.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić