Kakvo kolo na samom startu emisije „Zvezde Granda Specijal“, a tek da čujete neprevaziđeni hit Snežane Đurišić (VIDEO)

Sjajna atmosfera i pregršt dobre muzike obeležiće i današnju emisiju „Zvezde Granda Specijal“, a na samom početku orkestar Miloša Pavlovića Kike zagrejao je sve jednim dobrim kolom.

Razlog za današnje muzičko izdanje emisije „Zvezde Granda Specijal“ je naravno dobro poznat.

SNEZANA DJURISIC ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 20 ok

Slavimo Badnji dan zbog čega su odmah usledile pesme sa tradicionalnom atmosferom, a među prvima mikrofona se latila Snežana Đurišić i otpevala svoj vanvremenski hit „Kuće male krečene u belo“ pokazavši ii ovom prilikom da je neprevaziđena kada je dobra narodna muzika u pitanju.

GOSTI ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 12 ok

Podsetimo, nakon što su se gledaoci uz vrhunske hitove dobro zagrejali u novogodišnjem izdanju ove popularne emisije voditeljski par Vesna Milanović i Siniša Medić odlučio je da i danas nastavimo u istom ritmu.

SNEZANA DJURISIC ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 16 ok
Snežana Đurišić pokidala u Specijalu

Naime, emisija koja se danas emituje od 13.30h na kanalu Pink televizije, obiluje dobrom pesmom i pravi je poklon gledaocima za Badnji dan i predstojeći Božić koji se sutra obeležava po julijanskom kalendaru.

Za ovaj nezaboravni muzički ugođaj potrudiće se Snežana ĐurišićDragica Radosavljević CakanaBiljana Jevtić i Aleksandar IlićStefan Kosmajac i Dejan Nedić Tejovac, i to uz pratnju orkestra Miloša Pavlovića Kike.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić