„Zvezda Granda“ SPREMNA DA OSVOJI EVROPU: Njena pesma MEĐU FAVORITIMA za Evroviziju: „Nesreća će joj doneti sreću“ (VIDEO)

b560af379731b85fadecf1284ee6d4c7c55f6a27

U celoj Evropi u narednom periodu održaće se izbori pesama koje će predstavljati svoje države na Evroviziji, a zanimljivo je da se nekašnja učesnica „Zvezda Granda“, Hana Mašić bori za pobedu na „Dori 2023“. Pobednička pesma festivala u Hrvatskoj otićiće na takmičenje u Liverpul, a Mašićeva će sa svojom numerom pokušati da osvoji srca publike i predstavi svoju državu na najbolji mogući način.

Hanina pesma „Nesreća“ je u top tri pesama po slušanosti i pregledima, tačnije trenutno se nalazi na trećem mestu sa skoro 250 hiljada pregleda.

U jeku priprema za „Doru“, koja će se održati 11. februara u Opatiji, pevačica ne može da sakrije sreću i uzbuđenje što je jedan od favorita za pobedu i nada se da će joj „Nesreća“ ove godine biti srećna i da će u Liverpulu pokazati kako Hrvatska ima pevačicu koja zaslužuje svetsku scenu što je pokazala i u „Zvezdama Granda“.

Volim ovu pesmu jer sam se pronašla u njoj, kao i mnogi pretpostavljam. Volim i ljubav i još uvek verujem da ću jednog dana biti srećna i voljena– napisala je Hana na svom Instagramu.

Tekst i muziku za numeru radio je Boris Subotić dok je muzički producent ovog projketa Darko Dimitrov koji su ponosni na sve što su zajedno uradili i nadaju se najboljem.

cedd05acbb91d8b7d42756bdc178b5f1d9f97cfa

Pevačica će na nacionalnom takmičenju nastupati pod rednim brojem 11, i zato poslušajte njenu pesmu u nastavku i podržite Hanu 11. ferbuara na „Dori“.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić