Pitali smo poznate: Kada je najbolje vreme da se ostvarite u ulozi roditelja? (VIDEO)

ipiccy image 2 3

U javnosti se poslednjih godina sve češće priča i piše o natalitetu i broju rođenje dece u jednoj godini. Kako su deca ukras sveta i najveća sreća za čoveka ekipa našeg portala napravila je malo istraživanje i pitala poznate kada je najbolje vreme da se ostvare u ulozi roditelja.

Od naših javnih ličnosti dobili smo različite odgovore, ali svi su saglasni u jednom stavu, a to je da je roditeljska uloga nešto najlepše za čoveka.

Kako se nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Vanja Mijatović udala prošle godine, zanimalo nas je da li priželjkuje da se uskoro ostvari i u ulozi majke.

Vanja Mijatovic 1

-Ja sam se tek udala, ali naravno da želim da se ostvarim kao majka. To je nešto najlepše što jedna žena može da doživi. Beba je u planu, ali polako sve u svoje vreme – rekla je Vanja za Grand.

Pevač Milan Dinčić Dinča ponosan je otac dvoje dece. Ističe da su supruga Jelena i on ostvarili sve svoje snove kada su dobili decu.

-Ne znam šta da vam kažem, svako vreme je najbolje vreme da neko postane roditelj. Iz mog iskustva morama da kažem da sam ranije znao koliko je ta uloga lepa, ranije bih pravio decu – poručio je Dinča.

8a07342278e7b73979d5ff2a81b7827a26c4ff01

Pre nekoliko dana je u medijima odjeknula vest da se pevačica Tamara Milutinović verila. Nju je zaprosio dugogodišnji dečko Darko Jevtić, a ona je nedavno za naš portal priznala da joj se odavno rodio majčinski instikt i da želi uskoro da se ostvari i u toj ulozi.

-Rodio se još odavno, kad sam upoznala osobu za koju smatram da može da bude otac moje dece -rekla je ona.

Pevačica Marija Šerifović ne krije želju uskoro da se ostavri u ulozi majke. Kreativni direktor Granda, Saša Popović je nedavno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrio da Marija na kraju svake sezone kaže da je neće više biti u žiriju popularnog takmičenja „Zvezde Granda“ jer stiže beba. Ona je u toj emisiji priznala da li želi devojčicu ili dečaka.

-Želim samo zdravo dete, nije bitan pol – rekla je tada Marija.

c89fc97a2d91bf725fb0ff737573e129fb1e2866

Pevačima Ivani Pavković i Petru MItiću prošle godine je upotpunjena porodična sreća kada su dobili blizance. Nekoliko puta u medijima su isticali da je momenat kada su prvi put postali roditelji nešto najlepše što su doživeli u životu, a Petar je nedavno i priznao da li pored tri sina žele i jednu devojčicu.

-Moj otac je celog života pričao kako je voleo da ima žensko dete i ja ga sada razumem. Muškarci su vezaniji za majke. Što se tiče ćerkice, videćemo – pričao je Petar, dok je Ivana mišljenja da je za sada dovoljno dece.

Jelena Kostov se prošle godine po drugi put ostvarila kao majka i na svet je donela devojčicu. Pevačica je otkrila da je drugi put već spremnija i opuštenija, ali je i ostavila mogućnost da se njena porodica u budućnosti proširi.

Sada kada sam po drugi put postala majka sam mnogo opuštenija jer prvi put nisam znala šta me čeka, jednostavno tada sam učila svakog dana kroz nove situacije, a sa drugim detetom je sve mnogo lakše i to sve mame mogu da potvrde – kazala je Jelena za Grand.

ceca arkan deca
Instagram

Neke naše javne ličnosti su se rano ostvarile u ulozi majke, a neke su skoro i postale bake. Među njima je folk zvezda Ceca Ražnatović koja ima unuka Željka, a uskoro joj u dom stiže i još jedna prinova. Pevačica ne krije sreću zbog toga što je postala baka, a priznala je da želi puno unučića.

-Za Željka uvek imam vremena i super sam raspoložena kada sam sa njim. On je voljeno i zaštićeno dete. Kada ga roditelji ukore, ja se svađam sa njima i ne dozvoljavam da to rade u mom prisustvu. Veljko mi na to uvek kaže: ‘Mama, ne mešaj mi se u vaspitanje deteta“ rekla je Ceca koja će uskoro po drugi put postati baka.

DRAGANA MIRKOVIC NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 5 ok 2

Na kraju prošle godine u medijima je odjeknula vest da će folk zvezda Dragana Mirković uskoro pstati baka. Pevačica je na ove priče reagovala izjavom da nema problem da se ostvari u ovoj ulozi i da jedva čeka taj trenutak, ali je istakla da su njena deca još uvek mlada za tu ulogu.

I njen sin Marko o kome se tada pisalo, oglasio se jednim postom na društvenim mrežama i demantovao priče koje su počela da kruže u medijima da će postati otac.

Na kraju možemo samo da zaključimo da je svako vreme najbolje da se postane roditelj i da je roditeljska uloga najozbiljnija uloga koju čovek dobije u životu, ali je ujedno i najveća radost i sreća.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković