Ovo je prva pevačica koja je ugradila silikone na našoj estradi, zbog operacije išla čak u Nemačku pre više od 30 godina

6d45a7d8772d17181663650a4ead01326badd9f2

Plastična hirurgija uzela je maha poslednjih godina i gotovo da ne postoji pevačica koja nije korigovala neku nesigurnost na svom licu i telu, međutim pre više od trideset godina za taj trend se malo znalo.

Ipak, putujući svetom Zorica Brunclik išla je u korak sa vremenom, i prva je koja je ugradila silikonske implante u grudi davne 1984. godine.

Od naših pevačica Zorica Brunclik je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji i ja sam bila oduševljena njenim poprsjem, ispitivala sam je gde je radila intervenciju, da li je bolelo, koliko košta… Ona mi je sve objasnila i preporučila mi svog hirurga u Minhenu, čije ime, verovali ili ne i dan-danas pamtim, zvao se Gerd Knoten! On mi je uradio takve grudi da su odlične i posle 30 godina! Hvala i Zorici i njemu – izjavila je Suzana Mančić za medije jednom prilikom.

df2e2ce6928f4736dc5a10e7d5422c86140cbc9d

Inače, Zorica je za Grand otkrila kako se jednom ošišala zbog Kemiša.

– Zbog ljubavi sam se ošišala maltene do glave pošto mi je Kemiš rekao da to uradim. To je neka naša faza, on je meni rekao da sam demode i da postoji frizer za te modern frizure i ja odem i ošišam se- ispričala je pevačica koja je ubrzo shvatila da je napravila grešku.

– Jao majko kako je to bilo strašno, pokajala sam se čim sam izašla iz salona, a što je najgore kada me je video, on jedva da je primetio. Džabe sam se šišala, sada to ne bih uradila 6 puta da mi kaže– iskrena je Brunclikova.

BONUS VIDEO- Zorica Brunclik i Šaban Šaulić:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.