Neda Ukraden posle 27 godina smogla snage da otpeva pesmu posvećenu pokojnom ocu: „Svaka reč je moja situacija“

NEDA UKRADEN NNK SNIMANJE 27092023 FOTO MUNJA 8 ok 1

Neda Ukraden iza sebe ima veliki broj hitova koje ne može da dočeka da peva zajedno sa svojom publikom četrnaestog marta na solističkom koncertu u Beogradu, a zanimljivo je da je za publiku spremila nekoliko iznenađenja.

Naime, malo ko zna da je Neda samo jednom u životu otpevala svoju numeru za koju je izuzetno vezana, a koja je zbog svog teksta izuzetno potresna.

NEDA UKRADEN NNK SNIMANJE 27092023 FOTO FILIP 2 ok

Neda Ukraden „Eh da sam tebe slušala ćale“

U pitanju je numera koja nosi naziv „Eh, da sam tebe slušala ćale“, koju je napisala pokojna Marina Tucaković.

To je bilo davne 1997. godine. Marina koja je bila, ne samo autorka mojih sjajnih pesama, već i moja kućna prijateljica. Družile smo se, dolazila je kod mene, znala je moju familiju… Ona je znala kroz šta sam prolazila dok je otac bio bolestan i ona je napisala tekst za pesmu koja se zove „Eh, da sam samo tebe slušala ćale“. Jedva sam to otpevala, jer je svaka reč moja situacija. To su najlepši stihovi Marine Tucaković za neku pesmu koja nije komercijalna– otkrila je pred Grandovim kamerama na konferenciji za medije koju je održala povodom koncerta koji će 14. marta održati u MTS dvorani.

neda ukraden ko

Podsećamo, Neda je nedavno održala koncert u Rumuniji gde je ostala bez teksta zbog gesta jednog fana.

Osećaj je zista neverovatan! Zlatna ogrlica sa slovom „N“. Nisam ni znala, to je bilo na kraju koncerta, kada smo se pakovali i spremali da krenemo. Videla sam kada sam došla u Beograd, bila sam zaista šokirana. Nemam čak ni ime, a ni adresu da joj se zahvalim. To su zaista dirljive stvari, da ne kažem da to vredi. I ogroman buket cveća, ljubav i duboko poštovanje – ispričala je Ukradenova.

BONUS VIDEO- Neda Ukraden intervju:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić