Željko Samardžić odbio veliki hit koji je posle uzela Ana Bekuta i napravila bum, a sada je otkrio da li se kaje

Željko Samardžić odbio hit Ane Bekute

Tokom svojih karijera mnogi pevači propustili su šansu da snime pesmu koja je kasnije završila u rukama njihovih kolega i postala hit zbog čega su mnogi na teži način naučili da osluškuju koja numera ima potencijala da postane slušana.

Tako je veliki hit Ane Bekute bio ponuđen Željku Samardžiću koji je ipak odlučio da ga ne snimi, a u Bekutinim rukama postao je jedna od pesama koje su joj obeležile karijeru.

ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 3 ok

Željko Samardžić odbio hit Ane Bekute

Željko je priznao da se pokajao jer je odbio pomenutu numeru koja je danas nezaobilazna na kafanskom repertoaru gotovo svih pevača.

U opciji je bila pesma „Zlatiborske zore“, a Ana je bila dobila jednu baladu koju sam zamenio – rekao je Željko jednom prilikom za domaće medije.

Željko Samardžić odbio hit Ane Bekute

Podsetimo, Marina je zajedno sa njenim suprugom Futom, Samardžića proslavila pesmom „Sipajte mi još jedan viski“, a kasnije i hitovima „Grlica“, „Slutim“, „Da me nije“, koji se smatraju najlepšim pesmama koje mu je Tucakovićeva napisala.

– Marina je znala neke naše razgovore vešto da pretoči u tekstove mojih najlepših pesama. „Sipajte mi još jedan viski“ još od kad je objavljena zovem svojom „ličnom kartom“. Nastala u vreme koje je smrdelo na barut i benzin iz plastične flaše koka kole sa ugla ulice… Jako davno ali još uvek se sluša i voli. To je valjda dokaz vrednosti – izjavio je svojevremeno Željko.

BONUS VIDEO- Željko Samardžić koncert Beograd:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.