Zorana Simeunović i njen 30 godina stariji suprug otkrili pol bebe, evo koje moćno ime će da nosi prvenac: „Čekala sam te dugo godina“

Pevačica Zorana Simeunović i njen 30 godina stariji suprug, kompozitor Steva Simeunović uskoro će dobiti prinovu, a buduću roditelji sada su otkrili pol bebe.

Pevačica je sinoć organizovala žurku gde je u društvu porodice i prijatelja saznala da u njihov dom uskoro stiže devojčica.

Zorana Simeunović otkrila pol bebe

Snapinsta.app 406004344 18435393535025762 5040337120775670992 n 1080
Zorana Simeunović otkrila pol bebe

Srećne vesti Zorana je podelila javno i otkrila da će njena naslednica nositi staro žensko ime Jovana.

-Stiže mamin anđeo, smisao života! Čekala sam te, Jovana godinama… Moja si, tu si, dolaziš– poručila je ushićeno buduća majka.

zorana simeunovic otkrila pol bebe 1
Zorana Simeunović otkrila pol bebe

Pevačica i njen suprug nedavno su za Grand govorili o prinovi i otkirili da su bebu dugo priželjkivali.

-Veoma dugo sam se borila i sa svojim zdravstvenim problemima, nisam nikada skrivala ni šećer ni prolaktinemiju, ali Bogu hvala, tu je – rekla je trudnica i otkrila kako je izgledao trenutak kada su saznali da će Steva i ona postati roditelji.

-Bilo je planirano, ništa nije bilo neplanski. Steva i ja smo od početka znali kako će to da izgleda i nismo se sad nešto preterano iznenadili saznanjem koliko smo mi jedva čekali da Bože zdravlja sve to prođe kako treba. Kada smo saznali bilo je: „Stevo, vidi, prošlo je“ – isrpičala je Zorana za Grand, a Steva dodao da su ga savladale emocije kada je saznao da će postati tata.

zorana simeunovic otkrila pol bebe

Ma kako mogu da reagujem. Srećan sam,više sam srećan zbog nje jer je to bila njena ogromna želja. Ne volim što se sada priča o tome. Nije to onaj bapski fazon već znam kakva je Zorana i kakvo je njeno zdravstveno stanje. Tek je to drugi mesec, neka prođe malo vremena, pa lako je posle pričati o tome – objasnio je Simeunović za Grand.

BONUS VIDEO: Zorana i Steva Simeunović – Intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Instagram,
Autor: I. Ankić