Za ovog pevača se pričalo da je promenio pol, a ovako je govorio u „Zvezdama Granda“: „Zanima me gluma, želim da budem poznat“ (VIDEO)

Stefan Lukić iz Velikog Šiljegovca kod Kruševca postao je poznat zahvaljujući učešću u „Zvezdama Granda“, ali je najveću pažnju javnosti skrenuo nakon što se u medijima pojavila informacija da je promenio pol.

Iako je bio jedan od perspektivnijih i talentovanijih takmičara, Stefan nije dovoljno iskoristio svojih pet minuta slave, a kako su pisali mediji, imao je višak ženskih hormona zbog čega se navodno i razmišljao o operaciji promene pola.

stefan lukic zvezde granda 2
Stefan Lukić Zvezde Granda

Pevač je tada promenio ime u Stefi Gazela, ali je istu vest brzo i demantovao tvrdeći da mu je cela afera nameštena, a sve je iznenadio kada je objavio da se uskoro ženi.

To je sve foto- montaža, očigledno je da nekome smetam i žele da mi unište karijeru- govorio je pre samo par meseci Lukić koji se nakon afere povukao iz javnosti.

I pre toga Stefan je živeo mirnim životom, pevajući uglavnom po Kruševcu i okolini, iako je u velikom finalu „Zvezda Granda“ davne 2013. godine zauzeo šesto mesto i obećao zavidan uspeh.

stefan lukic zvezde granda 1
Stefan Lukić Zvezde Granda

Stefan je imao samo 19 godina kada se prvi put pojavio u „Zvezdama Granda“. Imao je velike snove, a za Grand govorio je o razlozima zbog kojih se pojavio u najgledanijem šouu Saše Popovića.

Stefan Lukić Zvezde Granda

stefan lukic zvezde granda 3
Stefan Lukić Zvezde Granda

-Za Zvezde Granda sam se prijavio zato što mislim da imam talenat za pevanje i zato što se nadam da mogu da postanem jedan od poznatijih pevača. Tremu imam pozitivnu, a za mene će navijati moja rodbina i prijatelji – istakao je za Grand Stefan i otkrio da pored muzike ima još nekoliko hobija.

Van muzike me zanima gluma i recitovanje. Bavim se od ranog detinjstva glumom i to je još jedno interesovanje koje imam pored muzike –rekao je Lukić.

Kako je govorio na početku karijere, pre nego što je ušao u „Zvezde Granda“, pogledajte u videu na početku teksta.

stefan lukic zvezde granda 1 1
Stefan Lukić Zvezde Granda

Podsetimo, u jeku skandala oko promene pola Stefan se odselio iz rodnog Kruševca, bar kako su tvrdile njegove komšije.

 -Otkad su se pojavile te slike na kojima je kao žena, on je nestao bez traga. Tu žive on i njegovi. Čuli smo da se verio, ali to je glupost. To je sigurno uradio da bi malo smirio strasti kad se ta vest pojavila u medijima. Ovo je mala sredina, nije to prijatno. Pevao je tu po Kruševcu i okolini, kažu da je i bend napustio i da se nikom ne javlja- rekle su pre samo nekoliko meseci njegove komšije, dok njegov Fejsbuk nalog danas demantuje ove navode, jer pevač redovno objavljuje fotografije i snimke sa nastupa u Kruševcu i okolini.

stefan lukic zvezde granda promena pola
Stefan Lukić Zvezde Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić/J.Jović