Login/Registracija

ZORANA PAVIĆ KAO AMAZONKA: Pevačica otkrila kada se udaje (VIDEO)

ZORANA PAVIC I NESA TWINS ZGS SNIMANJE 22022023 FOTO MUNJA 1 ok

Zorana Pavić u studiju na Košutnjaku pojavila se u nesvakidašnjem izdanju i frizurom sa kojom je do sada nismo videli, a sve to zbog promocije nove pesme koju je pevačica snimila sa kolegom Nešom Twinsom „Samo sa mnom si amazon“.

Zorana se kao i uvek do sada potrudila da i vizuelno isprati novi muzički projekat.

Uvek ispratim što se kaže fabulu, radnju. S obzirom da se duet sa Nešom Twinsom zove „Samo sa mnom si amazon“ mislim da sam na adekvatan način pesmu ispratila stajlingom. Radujem se toj pesmi, učestvovala sam u njenom stvaranju – objasnila je pevačica.

Na pitanje da li je amazonka i kada je estreda u pitanju, Zorana je odgovorila:

Nisam prljav igrač, niti sam agresivna. Veliki sam borac, ali čist igrač. Ne koristim niske udarce, to bih nazvala izdržljivošću i energijom jer ja zaista radim ono što volim, muzika je moj život. Estrda zaista jeste jedna baruština puna krokodila, ali ja se sa njima borim tako što u svom okruženju imam ljude vredne pažnje. Ljubav prema muzici mi život čini lepšim. Furam svoju priču i ne ugrožavam ljude – rekla je Pavićka.

Godinama unazad kroz medije se provlači pitanje kada će šarmantna pevačica izgovoriti sudbonosno „da“ i potpisati papire, a ona je ovog puta imala interesantan odgovor na ovo pitranje.

ZORANA PAVIC I NESA TWINS ZGS SNIMANJE 22022023 FOTO MUNJA 3 ok 1

-Ispričaću vam jedan vic. Kaže Bosanka: „Znate li vi bolan koliko su mene molili da se udam? Pa ko? Pa babo i majka“ – našalila se pevačica na svoj račun, pa dodala:

Imam animozitet kada je taj papir u pitanju zato što mislim da ni jedan papir na ovo svetu ne može da sačuva ljubav. Živala sam sa dva muškarca u zajednici, nisam bežala od toga. Nikada ne reci nikada, ali potpis mi nije bitan. Bitno mi je to neko biće koje je u mom životu, a to papir ne može da mi sačuva. Da može, ne bi bilo toliko razvoda. Sa druge strane, ako dođe do razvoda ti u tom trenutku nemaš papirološku i emotivnu vrstu maltrertiranja – iznela je pevačica svoj stav o braku.

Ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk