Posle razvoda Zoran Pejić Peja slavi, voditelj objavio fotografiju, topi se od emocija: „Ti si moj ponos“

peja o razvodu 2

Nakon teškog perioda i razvoda od dugogodišnje supruge Dragane, voditelj Zoran Pejić Peja danas ima razlog za slavlje, a to je rođendan njegovog sina jedinca Jovana Pejića.

Voditelj se tim povodom oglasio na Instagramu i svom nasledniku uputio dirljivu poruku.

PEJA ALEKSANDRA MLADENOVIC ANDRIJA MARKOVIC AKI PZD SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 10

On je objavio nekoliko fotografija sa svojim jedincem i poželeo mu najleše želje za divan dan.

-Srećan rođendan, sine moj! Ti si moj ponos. Nadam se da ćeš uvek gledati u budućnost sa osmehom na licu i dobrotom u srcu. Želim ti beskrajnu radost u životu na tvoj rođendan i neka bude ispunjen čudima i oduševljenjem – poručio je Peja na svom Instagram profilu.

Screenshot 20240121 102311 Instagram

Podsetimo, Peja i pevačica Zlata Petrović su sina dobili nakon venčanja na kom su im kumovali Jašar Ahmedovski i Goca Božinovska. Mada nisu opstali kao par, pevačica i voditelj danas ističu da su u sjajnim odnosima i da im je njihovo dete na prvom mestu.

Ono što sve oduševljava je to što Jovan, za razliku od roditelja, živi daleko od estradnog sveta i radi u jednom tržnom centru.

Peja je prošle godine stavio tačku na svoj brak sa Draganom i za Grand istakao da mešu njima nema zle krvi, te da su se rastali kao pravi prijatelji.

-Rastali smo se uz jednu kaficu, seli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari -rekao je on za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić