Login/Registracija

Zlatin i Pejin sin OGOLIO dušu: „Ja sam dete iz epruvete, ne stidim se toga“

Sina voditelja Zorana Pejića Peje i pevačice Zlate Petrović, Jovana nemamo prilike često da vidimo u javnosti.

Ovaj mladić vodi svoj život daleko od očiju znatiželjne javnoti, a njegove slike u medijima smo videli samo kada se sa roditeljima pojavi na nekom događaju.

Jovan je nedavno dao prvi veliki intervju u kome je izneo nepoznate detalje iz privatnog života, a tom prilikom je priznao da mu je u odrastanju najbitnija figura pored roditelja bila baka koja ga je čuvala dok su njegovi roditelji putovali na velike turneje po svetu.

On za sebe kaže da je Božije dete, a pred kamerama je izneo detalj koji se dogodio na njegovom rođenju, a o kome javnost do sada ništa nije znala.

-Majka nije mogla da ostane u drugom stanju, pa joj je Ceca dala savet i preporučila joj doktora. Otišla je na vantelesnu oplodnju, ja sam dete iz epruvete i ne stidim se toga. Nikada, ali zaista nikada to meni nije smetalo, a ni društvu oko mene – rekao je on u jednoj emisiji i otkrio kako su roditelji odabrali ime za njega:

-Majka je imala problema, nije imala dovoljno krvi. Ja sam trebao da se rodim 18og januara, ali taj dan je bila Arkanova sahrana i dokror nije mogao majku da operiše. Tako sam se ja rodio na moju slavu Svetog Jovana i po slavi nosim ime.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković