Login/Registracija

Zet Zorice i Kemiša se ne odvaja od njih, sad pokazao najvažniju ženu u njegovom životu, a nije pevačicina ćerka

0A0A3432

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ Miloš Vujanović već par godina uživa u braku sa naslednicom Zorice Brunclik Zlatom Aranđelović, sa kojom ima i ćerku.

Iako se nakon takmičenja medijski previše ne eksponira, Miloš na sve važne događaje uvek ide u pratnji supruge i njenih roditelja Zorice i Kemiša, te su mnogi komentarisali da se izgleda od njih ne odvaja i da mu je Brunclik zamenila majku.

0A0A3781

Tako se u njihovom društvu ove nedelje pojavio na svadbi Đanijevog sina Miloša i snajke Minje, a ljubav i slogu prema supruzi i njenoj porodici nije mogao a da ne pokaže, te je sve vreme igrao sa njima, dok je svoju lepšu polovinu ljubio i grlio.

Screenshot 2023 05 17 122633

Iako nije toliko prisutan u medijima, malo ko zna da Vujanović vredno nastupa po klubovima i kafanama i da mu je njegova lepša polovina velika podrška i prati ga u stopu.

-Zlata je od rođenja medijski eksponirana i zna šta ovaj posao nosi, jer je u svojoj kući imala savršen primer ljudi koji su uspeli na tim poljima. Znam da joj najteže pada kada se desi da moram da radim za neke name važne datume i kada više dana nismo zajedno, ali sve to nadomestimo čim se vratim kući-istakao je nedavno za Grand i priznao čime ga je osvojila ćerka Zorice Brunclik:

Moja žena je mene osvojila po svim mogućim kriterijumima koje imam, ima tu mnogo razloga, kada bih krenuo da vam nabrajam, mogao bih da vam pričam do sutra. Ali ona najvažnija je da su nam se energije savršeno spojile. Dodao bih nešto, da sam ja nju osvojio. Što se tiče mladosti i ludosti, proživeo sam to na vreme.

Screenshot 2023 05 17 122757 1

Takođe, malo je poznato da i sam pevač potiče iz muzičke porodice, kao i da mu je otac poznati menadžer Miki Vujanović koji je od početka uz zvezdu „Granda“ Bojana Pavlovića, a brinuo je i o sinovljevoj karijeri.

Screenshot 2023 05 17 131530

Iako često govori da mu je Zorica druga majka i da se sa taštom odlično slaže, Miloš je danas na svom Instagram profilu predstavio najvažniju ženu u njegovom životu.

Pevač je pozirao sa majkom, a u opisu zajedničke fotografije stavio je emotikon srca, što je raznežilo njegove pratioce.

Screenshot 20210902 111602 Instagram

Pevač je nedavno za Grand otkrio i zbog čega ga više od četiri godine nema u medijima.

– Ima tu više faktora koje su uticali na moju prisutnost odnosno neprisutnost u medijima. Vodim se logikom da je bolje da se ne pojavljujem ako nemam šta dobro da ponudim što se tiče muzike, nažalost još nisam pronašao pesmu koja mi leži i koju sam osetio dušom. Da ne budem negativan ali sam razočaran u kom prvcu ide današnja „muzika“, ali Grand cu svakako među prvima obavestiti čim pronađem nešto lepo-zaključio je Vujanović.

BONUS VIDEO: Đani oženio mlađeg sina, svadba trajala do jutra

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić