Supruga Darka Lazića otkrila detalje njihove ljubavi, pa sve najsmejala odgovorom: „Nadam se da se smirio od kada je sa mnom“

Darko Lazic 2 e1667412091968
Instagram

Darko Lazić uživa u braku sa Katarinom sa kojom je u tajnosti stao na ludi kamen, i od koje se ne odvaja, a iako ona nije javna ličnost ne smeta joj popularnost koju je stekla pored pevača i rado komunicira sa pratiocima na Instagramu gde deli njihove zajedničke momente.

Darko ne krije da je zaljubljeniji nego ikad i da je ponovni susret sa Katarinom sa kojom je inače bio u vezi u mladosti, bio sudbnski.

Katarina je danas oslučila da odgovara na pitanja pratilaca i otkrije detalje iz njihovog zajedničkog života koji intrigiraju javnost.

Javnost je zanimalo zbog čega svuda idu zajedno, čak i na njegova nastupe i da mnogi to smatraju preterivanjem.

Darko Lazic 3
Instagram

Mi volimo da idemo svuda zajedno, ne samo na nastupe– napisala je Kaća koja tvrdi da se par nikada ne svađa.

– Ma samo neka je veselo- jasna je bila pevačeva supruga.

Screenshot 20230517 113412

Kako je Lazićev ljubavni život oduvek bio turbulentan, pratioci nisu odeleli da je ne pitaju da li se on smirio od kada je sa njom.

Nadam se da jeste– šaljivo je napisala.

Screenshot 20230517 113350

Podsećamo, Darko je nedavno otkrio u kakvom su odnosu njegova supruga i majka.

– Moja majka i moja žena nisu u svađi, već su najboljem mogućem odnosu, što znači sledeće, ne zna se šta je gore, kad su u dobrom ili kad su u lošem odnosu. Verujte mi da je gore kad su u dobrom odnosu, jer su se udružile obe– zaključio je pevač demantujući izjavu koju su preneli mediji.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić