Jana stigla zagrejana na svadbu Đanijevog sina, evo šta je već popila po sopstvenom priznanju, a otkrila je i kako se leči mamurluk

Jana Todorovic 1

Pevačica Jana Todorović jedna je od prvih zvanica koja je došla na svadbeno veselje svojih prijatelja, tačnije sina svog kolege Radiše Trajkovića Đanija. Jana je odmah po dolasku otkrila medijima da planira da popije koju čašicu više na ovoj svadbi, a zatim istakla da rasol najbolje leči mamurluk.

Sin Radiše Trajkovića Đanija i Slađane Trajković, Marko Trajković, danas je u Hramu Svetog Save izgovorio sudbonosno „da“ svojoj izabranici Minji.

IMG c87f929c2c4accc55c24e5881e849647 V


Odmah nakon ceremonije sklapanja braka, mladenci i gosti su se zaputili u jedan prestonički restoran gde je upriličeno gala slavlje.

Među zvanicama od javnih ličnosti našla se i pevačica Jana Todorović.

IMG 2d0d7599f70fc64c4fdeeee6259252d4 V

-Ja sam prošle godine za Đanijevog starijeg sina pevala sve ono što se traži, a videćemo sada, neka to bude isto po njegovoj želji. Prošle godine je bilo ludo, nadam se da ćemo se i ove godine dobro veseliti – ispričala je pevačica medijima.

Jana Todorovic


Jana je otkrila da se već zagrejala pred svadbu, ali i da planira na veselju da popije koju čašicu više.

-Ja retko kad pijem, kad radim ne pijem, a večeras ću sigurno da popijem. Kažu da postoje neke nove infuzije koje se primaju za lečenje mamurluka, ali kako su mene moji roditelji učili, pio se rasol za lečenje mamurluka. Ja sam se već malo zagrejala, popila sam jedan džin tonik, možda ću da popijem gusti sok – izjavila je Jana.

A šta su mladenci izjavili odmah nakon venčanja u Hramu svetog Save, pogledajte u videu:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić