Login/Registracija

Željko Samardžić skrhan od bola otkrio MOJ ŽIVOT SE SKROZ PROMENIO

Pevač Željko Samardžić otkrio je koliko ga je teško pogodila smrt sina njegovih prijatelja Aleksandra Radulovića Fute i pokojne Marine Tucaković.

Milan Laća Radulović preminuo je sredinom decembra prošle godine iznenada u Izraelu. Nekoliko dana kasnije sahranjen je u porodičnoj grobnici gde počivaju njegov brat i majka Marina Tucaković, a sahrani je prisustvovao i Željko.

Pevaču je ova tragedija kod Radulovića teško pala, a sada je otkrio i da mu se srce slama zbog Fute, Laćinog oca.

– Teško mi je to palo. Gledao sam skoro naše zajedničke fotografije. Kada sam bio na sahrani, stao sam i posmatrao Futu… Kako je to grozno. Stoji stamen, teško mu je a gleda u grob gde leži troje njegovih dragih bića. Neka mu je Bog u pomoći, ja mu želim svu sreću i da mu Bog da zdravlja. Hrabar je i svaka mu čast na tome – rekao je sa knedlom u grlu Željko i otkrio koliko je na njegov život uticalo poznanstvo sa njim.

– Imamo toliko divnih zajedničkih događaja. Zajedno smo išli na letovanja, 90ih godina kada sam upoznao Marinu i Futu, moj život se skroz promenio. Oni su mi fomirali dalji muzički put – otkrio je Samardžić.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić