Željko Samardžić dobio batine, otkrio šta se dogodilo: „Išibao me je“

Zeljko Samardzic Kaliopi tragedija 3

Željko Samardžić važi za osobu mirne naravi uvek spreman da pomogne svima, međutim jednom ga je njegova dobrota koštala batina koje i danas pamti.

Naime, on je želeo da pomogne svom dedi u voćnjaku i iznenadi ga, međutim njegovo dobro delo ispostavilo se kao nestašluk.

ZELJKO SAMARDZIC NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 13 ok

 Kada sam bio mali, moj deda je imao veliki voćnjak koji i danas postoji. Hteo sam da pokažem kako sam vredan, pa sam obrao orahe. Napunio sam punu korpu, a orasi su još bili zeleni. Deda me je išibao zbog toga – seća se poznati pevač. 

ZELJKO SAMARDZIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 7 ok

Željko se osvrnuo na sam početak karijere, pa je priznao da je za kratko vreme ostvario sve svoje snove kada je muzika u pitanju.

-Meni su te godine zaista donele nešto lepo, ostvario sam sve svoje snove za relativno kratko vreme iako sam pre toga dugo pevao. Munja je neko ko je doaen, volimo ga svi, ne samo ja, nego i cela moja porodica i svi smo vezani jako za njega – zaključio je Željko.

BONUS VIDEO- Željko Samardžić koncert:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić