Da li je Zejna stvarno NAJBOLJA? Pevačica spremna za PZE, evo šta se krije iza pesme kojom je zaludela naciju (VIDEO)

zejna murkić
Zejna Murkić

Večeras će se održati drugo polufinalno veče „Pesme za Evroviziju“, a u trci za odlazak u Malme je i popularna pevačica Zejna Murkić.

S obzirom da je ponovo rešila da okuša sreću, Zejna je za Grand otkrila kakva očekivanja ima ove godine.

Ma, ne očekujem ništa. Ja se samo maksimalno trudim kao da sam pobedila tamo, a ne ovde. Tako da otkud znam, za sad su reakcije divne, bolje nego i za Rumbu čak. Svi su u fazonu kao ‘Ne sećamo se drugih pesama, ali Zejna je najbolja’, svi su u tom fazonu i onda razmišljam, svidelo se ljudima, publici, mojim kolegama….- rekla je Zejna i otkrila kako je nastala numera „Najbolja“ kojom će se predstaviti na „Pesmi za Evroviziju“.

-Ja sam sa Markom Drežnjakom smislila to sve, on je naš prijatelj, predivna jedna duša, jedan pretalentovan momak. Poslala sam mu jednu rejv pesmu i ofra hazu i rekla sam ‘Hoću da mi ovo napraviš, je l’ možeš danas?’ i on je taj isti dan to uradio i poslao mi– ispričala je pevačica.

zejna murkić
Zejna Murkić

Zejna Murkić otkrila detalje pesme „Najbolja“

Inače, tekst za numeru „Najbolja“ pisao je Đule Van Gog, a Zejna je ispričala hit anegdotu kako je došlo do toga da refren glasi „Zejna je najbolja“.

-Kada sam poslala Đuletu muziku on je rekao da je fenomenalno a pošto Marko nije nije imao tekst, on je pevao ‘Zejna je najbolja, ja volim Zejnu, Zejna kraljice, volim te“ i onda kad je Đule čuo taj deo rekao je da mora to da ostavi u pesmi. Mislila sam da me zeza, kad on meni kaže ‘Ja mislim da si ti najbolja i ja te volim, a ako drugi to ne shvate, mi te volimooo!’- kroz smeh je ispričala Zejna.

Voditelj Siniša Medić čestitao je Zejni na sjajnoj pesmi, ali i energiji, a povale su stigle i od Sanje Vučić i Barbare Bobak.

-Ovo je stvarno ludilo, ma top!- poručio je Siniša Zejni koja je istakla da ove godine nema prevelika očekivanja od svog učešća na „Pesmi za Evrovoziju“.

-Još kad bi možda ovaj srpski deo prebacili na engleski i ostavili samo ovo ‘Zejna’ što ne znaju ni šta znači, mislim da bi bilo to to. Ove godine, baš me briga, kažu dokazuješ se pevanjem, a ja uživam, želim da mi bude strava na bini, pa šta bude biće- priznala je za Grand.

zejna murkić
Zejna Murkić

Zejna se osvrnula i na svoje prošlogodišnje učešće, kada je kako i sama priznaje imala velika očekivanja.

-Što se tiče takmičenja moram da kažem da postoji život i posle tog dana i da ljudi unapred treba da razmišljaju šta će posle. Prošle godine je nekako sve bilo baš u hajpu, bila sam prva u pregledima, u kladionicama jer je svima taj neki španski fazon bio specifičan i onda dođem i dobijem nulu od žirija. Od svih dobijem nulu i budem neka sedma ili osma. Jeste me pogodilo i nije mi bilo jasno šta se dogodilo. Zato ne treba imati očekivanja, već biti svestan da igraš loto, pa kako se zadesi i poklopi. Ništa nije predividivo- poručila je pevačica, nakon čega se i Sanja Vučić, koja je predstavlja Srbiju na Evroviziji dotakla izbora pesme za Evroviziju.

-Pesma za Evrovoziju kao takmičenje ne treba da bude konkretno borba za titulu, pa to je festival muzike, a festivala nam svakako manjka u regionu i mislim da treba da postoji što više događaja gde možemo da predstavimo lepotu naše muzike- dodala je Sanja.

zejna murkić
Zejna Murkić

U videu ispod poslušajte pesmu kojom će se Zejna predstaviti večeras na „Pesmi za Evroviziju“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović