Login/Registracija

„Stručni žiri je podbacio“ Oglasila se Zejna nakon što joj je pobeda na PZE izmakla

121459a381a35b51ed6c6f4ae329fdc26cd64160

Pevačica Zejna važila je za jednog od favorita na „Pesmi za Evroviziju“ u kojoj je sinoć trijumfovao Luke Black, dok je ona zauzela sedmo mesto.

Iako je njena pesma „Rumba“ bila na prvom mestu po slušanosti na Jutjubu, od stručnog žirija sinoć je dobila 1 poen, od publike 5, a sad se pevačica oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako se oseća što je pobeda izmakla.

-Sve ok, sve ok – poručila je po malo iznervirano u videu u kom posle finala jede picu.

Nakon toga Zejna je podelila snimak iz green room-a, gde njene kolege uglas pevaju „Rumbu“.

-Hvala vam, volim vas! Nek živi Rumba – poručila je Zejna, a ubrzo zatim šerovala snimak iz finala gde svi u bekstejdžu đuskaju uz njen hit.

-Ako kolege ovako reaguju na pesmu, onda je stručni žiri podbacio. S obzirom da su pesme stručnog žirija generalno balade, shvatiću glasanje kao nerazmevanje ovog stila muzike– poručila je Zejna.

Screenshot 20230305 142121 Instagram

Podsećamo, Jelena Karleuša danas je na svom Instagram profilu osula paljbu po ovogodišnjem srpskom predstavniku na Evroviziji i istakla da je Zejna za nju moralna pobednica.

Zejna je sinoć morala da pobedi. Zašto? Pa kako zašto? Za početak je bila najbolja pevačica na takmičenju. Crni Luk, koji je pobedio, nije ubo ton u d*pe (Fini dečko, nije kriv, ali niko ga se neće sećati za dva meseca. Tačka. Sorry not sorry. Ovo je surov posao, ne bajka za osetljivu decu pa da mora da se pazi na njihova osećanja.  ko je razmišljao o Zejuni i Džipsiju i njihovim osećanjima diskriminacije, nepravde, nemoći? Niko – napisala je Karleuša i dodala:

Džipsi i Zejna imaju sva prava da kažu da je ono sinoć bila brutalna diskriminacija diskriminacija od strane belog žirija. I jeste. Jeste i tačka! Ali ako im je za utehu, pred Zejnom i Džipsijem je velika karijera.

zejna rumba

Podsetimo, uoči finala Zejna je završila na infuziji, a zatim se osvrnula na negativne komentare kojih je nakon polufinala bilo mnogo.

– Ja se svima obraćam ljudski, da ne okrećemo na patetiku. Našla sam put da shvate moju poentu da treba što više da pričamo o tome. Mene to ne dotiče. Nema svrhe raspravljati se, ali ima svrhe podržati one koji dele moje mišljenje. Svi su me podržali, Biljana Srbljanović, Marija Šerifović-– izjavila je pevačica za Grand.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić